2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیشیال چیکار میکنن هزینش چقدره

میزونیدولینگ توضبح بده لدفا

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

فیشیال چیکار میکنن هزینش چقدرهمیزونیدولینگ توضبح بده لدفا

فشیال ی نوع پاکسازیه عزیزم ..بستگی ب پوستت داره و موادی ک برات می‌زنن..خیلی جاها من دیدم برا فیشیال از ۳۰۰ میزنن یکی دوتومن...

.مزو هم کارش اینه ک با ی دستگاه لایه پوستتو کار میکنه بعد چند روز پوسته پوسته میشه و ب پوست جدید بهتون میده ک شنیدم میگن خیلی عالیه ..در واقع هردو لایه بردارن 

ولی مزو بهتره

فشیال ی نوع پاکسازیه عزیزم ..بستگی ب پوستت داره و موادی ک برات می‌زنن..خیلی جاها من دیدم برا فیشیال ...

آها ممنوون گلم

برای جای جوش هم خوبه؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بله خیلی برا از بین بردن مک و لک هستش بیشتر عالیه خدایی

آخه روی گردنم جای جوش مونده میخام ببینم مناسبه واقعا اگه جاش میره انجام بدم