2777
2789
عنوان

چرا جدیدا میگن پسرا دختر قد کوتاه و تو بغلی دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6669 بازدید | 201 پست

اطراف ما اینجوری نیستن اتفاقا دنبال قد بلندن، میگن میخوایم بچه هامون قد بلند باشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تو بلند نیستی ک اسی ....اینا سلیقه ایه هرکی یطور دوس داره 

من خودمم پسر بودم قدم هرچقدم بلند میبود کوتاه میگرفتم ..بنظر منم کیوت ترن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه میخورن میگن عجب گیری کردیم تو این زمونه عجیب غریب یه بار ابرو نازک مده سال بعد پهن موکتی .یه بار لب کوچیک مده چند روز بعدش لب شتری.یه بار چاقی مده سال بعدش لاغر مردنی.یه بار موی فر مده سال بعد لخت شلاقی.یه بار پوست سفید مده سال بعدش سیاه سوخته.یه بار کوفت مده سال بعدش زهرمار .بسه بابا دهنمون و سرویس کردین آخه ما چیکار کنیم که زن شدیم هر جور مرد عشقش کشید باید باشیم خودمون چی آخه چیکار کنیم خدا مارو یه مدل آفریده هر روز که نمیشه خودمون و عوض کنیم  

من قدم ۱۶۸ 

دوستم قدش ۱۵۴ 

به من میگه تو قدت بلنده 

اندامت از اندام من بزرگتره 

سایز کفشت بزرگتر از منه 

اونجات هم چون از اونجای من بزرگتره 

پس نسبت به من  گ ش ادی 😐😐😐 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

چ جالب! منی که سالهاست بخاطر قد کوتاهم (۱۵۰) هر لحظه خودمو سرزنش میکنم و چقد غصه خوردم و میخورم. حتی ازدواج بدی که داشتم بخاطر نبود اعتمادبنفسم بخاطر قدم بود. واای تمام لحظات خودمو میشکنم بخاطر قد.