2777
2789
عنوان

تمام زندگیم اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست

۴۱ سال خیلی دیره؟؟؟؟

مادرم تو ۴۷ سالگی برای زبان تخصصیش کلاس خصوصی گرفت تا دکترا قبول بشه.

۴۱ سالگی اوج دوره ی جوانیه پختگیه، الان نه برای ازدواج دیره نه درس نه کار

اگر شهرستانی سعی کن یه کاری راه بندازی و مستقل بشی، هدف بذار برای پیشرفتت

میبینی که چطور زندگیت عوض شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن فقط یه عدده. سن اصلی اونیه که توی فکرته. فکرتو درست کنی و دیدتو به زندگی تغییر بدی، زندگیتم تغییر ...

عزیزم سن چطور ی عدده ...وقتی سن میره  بالا زن دیگه مادر نمیشه ...امروز همسرم بهم گفت احتمال بارداری نداری دیگه باید فکر دیگه کنیم برا بچه ...تا مغز استخوانم سوخت 

بله خیلی دیره

برای ازدواج

برای مادر شدن

برای طعم عشق رو چشیدن

برای پزشکی خوندن خیلی دیره...

تا بخوام کنکور بدم و پزشکی عمومی و تخصص بگیرم حداقل ۵۵ سالمه! به دردم نمیخورم

عزیزم سن چطور ی عدده ...وقتی سن میره بالا زن دیگه مادر نمیشه ...امروز همسرم بهم گفت احتمال بارداری ...

من قربونت برم که این حس ها رو تجربه کردی. ولی خودتو نباز. الان علم اونقدر پیشرفت کرده که همه میتونن بچه دار بشن. کلی راه های مختلف هست. فقط پیش متخصص حرفه ای و کاربلد برو. حرف شوهرتم ول کن. اگه هم نمیتونی حرفشو ول کنی و میخوای باهاش حرف بزنی درمورد ناراحتیت ، چت جی پی تی. و نصب کن. تک تک جمله هایی که به همدیگه گفتین، بنویس بفرست . و در آخر بگو ناراحتیمو چجوری به همسرم بگم؟ اونم جملات خوبی بهت پیشنهاد میده. من خیلی موقع ها با چت جی پی تی زندگیمو نجات دادم

میگن تا ۴۰ سالگی آدم فقط زمین میخوره تجربه کسب می‌کنه بعدشه ک زندگی شروع میشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

میگن تا ۴۰ سالگی آدم فقط زمین میخوره تجربه کسب می‌کنه بعدشه ک زندگی شروع میشه

پس چرا دیگران که هم سن من هستن

اینقدر موفق هستند؟!

چرا اونا زمین نخوردن؟!

چرا ازدواج کردن؟! چرا بچه دارن؟! چرا تو رشته خوب درس خوندن؟! چرا شغل خوب دارن؟!

پس چرا دیگران که هم سن من هستناینقدر موفق هستند؟!چرا اونا زمین نخوردن؟!چرا ازدواج کردن؟! چرا بچه دار ...

عزیزم ازدواج و بچه داری موفقیته ؟ مادر من از ۴۰ سال سنشون خیلی بیشتره و یک فرهنگی بازنشسته هست از بیرون شاید شما ببینیش بگی معلمه ( ب اون زمان ب جایی رسیده ) بچه داره شوهر داره خوشحاله ولی میگه همشو اشتباه کردم اشتباه کردم درس خوندم ،اشتباه کردم بچه اووردم ، از داشتن چنین شوهری پشیمونم ، شما فقط ظاهر بقیرو میبینید

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عزیزم ازدواج و بچه داری موفقیته ؟ مادر من از ۴۰ سال سنشون خیلی بیشتره و یک فرهنگی بازنشسته هست از بی ...

خب اینکه مادر شما تو ازدواجش اشتباه کرده دلیل نمیشه که ازدواج و مادر شدن موفقیت نباشه

بله اونایی که ازدواج درست کردن و بچه های خوبی دارند موفق هستند

خب اینکه مادر شما تو ازدواجش اشتباه کرده دلیل نمیشه که ازدواج و مادر شدن موفقیت نباشهبله اونایی که ا ...

قبول ندارم شما بازنده نیستی از خیلیا جلوتری کاش منم مجرد بمونم تا ابد 

قبول ندارم شما بازنده نیستی از خیلیا جلوتری کاش منم مجرد بمونم تا ابد

منم آرزومه همین امشب بمیرم و فردایی در کار نباشه

اما حیف میدونم که خدا این کارو نمیکنه!