2777
2789
بببین حواست باشه اگه این مردای ایرانی بفهمن اون دنیا چه خبره شب و روز نماز میخونن جوری که نماز و رو ...

نه نه من حواسم جمعههه😂😂😂😂😂والا جهنم هم شوهرمو گردن نمیگبره حوری ک پیشکش ،اون دنیا هم باید با من باشه 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

شما دعا کن همین دنیا به هم برسیم اون دنیا پیشکش🤣🤣🤣🤣

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اعتقاد ندارم یه تاپیکی خونده بودم شوهره از کما اومده بوده و می‌گفته زنو بچه داشته

کما چه ربطی به مرگ داره 🤦🏻‍♀️

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بهتر بود سوالو جواب بدین بجای شعار های همیشگیتاپیک فانه

ربطی به شعار نداره

ما واقعا به همچین چیزی فکر نمیکنیم

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃قد ۱۶۶

افرین به این ذکاوتمن عاشق همسرم هستممنتها ادم واقع بین و منطقی هستم

ب نظرم حرف های ی زن عاشق نبود 

فقط نظرمو گفتم چرا جبهه میگیری 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

@1090_mahpishony    

ایداا😂😂😂😂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"