2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینجاست که پرستیژ نون و آب نمیشه :)

ایشون درباره با کلاسی و پرستیژ گفتن ...!!!!عنوان تاپیک رو بخون...بله یک نمایشگاهی هم ممکنه پول زیاد در بیاره ولی عایا یه دندونپزشک رو کنارش قرار میدن و میگن این از اون پزشک پرستیژش بالاتره یا کلاس کاریش؟

چه بخوایم و نخوایم یک سری مشاغل تو جامعه وجه اجتماعی بالاتری دارند

البته من پزشک نیستم ولی خب قطعا یه پزشک رو هم رده ناخن کار نمیدونم

یا وکیل رو هم رده نمایشگاه ماشینی نمیدونم.....

درامدشون رو کار ندارم از نظر جامعه و دید جامعه و کلاس کاری...

ایشون درباره با کلاسی و پرستیژ گفتن ...!!!!عنوان تاپیک رو بخون...بله یک نمایشگاهی هم ممکنه پول زیاد ...

بله متوجه صحبتتون شدم

منظور منم این بود اکثرا دنبال پرستیژن با اینکه خیلی از شغل های دیگه درآمد خیلی بالاتری دارن

و خب تو جامعه فعلی ما پول حرف اولو میزنه، همون پول پرستیژ هم به دنبال خودش میاره

خیلی دوست دارم این شغل رو

شغل آنچنان راحتی نیست.من کار میکنم و تنها مشکلش اینه که درآمد ثابت نداره و اگه یهویی پول لازم داشته باشی نمیتونی پول بگیری و صبر لازم داره

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

جسارتا درآمدتون رو از خرید و فروش ارز به صورت تقریبی میتونم بپرسم ؟

بستگی داره که چقدر کار کنم.الان کن دوران مدرسه است و مدرسه هم دارم ماهی نهایت ۱۰ تومن 

اما تابستون ها تا ماهی ۲۰ یا حتی بیشتر میره.

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟