2777
2789
عنوان

چه مسخره برای یه تراکنش ناموفق پول از حسابم کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 31 پست
یعنی پول براش واریز شده بود؟

زنگ زدم گفت برام ی تومن اومده

گفتم من ریختم قبول کرد 

گفت برام فیش بفرست

گفتم زده ناموفق ولی از حسابم کم شده بدون اینکه بهم پیامک بیاد که از حسابم کم شده

اون قبول کرد ولی هر کی بود قبول نمیکرد

زنگ زدم گفت برام ی تومن اومدهگفتم من ریختم قبول کرد گفت برام فیش بفرستگفتم زده ناموفق ولی از حسابم ک ...

من خرید اینترنتی کردم

اینام میگن مشکل از سلیت ما نیست

خدا لعنتشون کنه هم بانک رو هم سلیت اینا رو سرهم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به کی زنگ‌زدیچقدر عصبیم این چه وضعشه واقعا

از گوگل پشتیبانی بانک‌ ملیو شمارشو گرفتم زنگ زدم جواب دادن ولی یکی روز طول کشید چون پول نقد بود و دستگاه نداده بود گفتن باید دوربین چک‌ کنیم ک آخرم ب دوربین نرسید ۲۰۰تومنی ک از حسابم من کم شده بود ولی بهم نداده بود از گردش حسابشون بیشتر بود و ثابت شد بهشون پولو واسم زدن.

من خرید اینترنتی کردماینام میگن مشکل از سلیت ما نیستخدا لعنتشون کنه هم بانک رو هم سلیت اینا رو سرهم

احتمالا پولو گرفتن وگرنه ب ۷۲ساعت نمی‌کشه معمولا همون لحظه برگشت میخوره خونه آخرش خیلی طول بکشه فرداش برمیگرده ب حساب.برو بانک پیگیری کن

من خرید اینترنتی کردماینام میگن مشکل از سلیت ما نیستخدا لعنتشون کنه هم بانک رو هم سلیت اینا رو سرهم

دقیقا

وقتی پول بریزی فیش و رسید باید داشته باشی و نشون بدی

وگرنه چطور میشه ثابت کرد

من ی مبلغی تو حسابم بود وقتی پول ریختم بهم پیامک نیومد که از حسابم کم شده

ده دقیقه بعدش بهم پول واریز شد ده میلیون

دیدم موجودی کارتم ی تومن کمتره

اونجا فهمیدم که واریز شده

از گوگل پشتیبانی بانک‌ ملیو شمارشو گرفتم زنگ زدم جواب دادن ولی یکی روز طول کشید چون پول نقد بود و دس ...

باشه پس منم شنبه زنگ میزنم حتما

خدا کنه فقط پولم برگرده

ممنونم از راهنمایتت

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
احتمالا پولو گرفتن وگرنه ب ۷۲ساعت نمی‌کشه معمولا همون لحظه برگشت میخوره خونه آخرش خیلی طول بکشه فردا ...

تو سایت زده پرداخت ناموفق 

و سفارش لغو شد

خدا میدونه پول دست کیع

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
باشه پس منم شنبه زنگ میزنم حتماخدا کنه فقط پولم برگردهممنونم از راهنمایتت

اگه بانکت نزدیکه و وقت داری حضوری برو زنگ بزنی شاید معطلت کنن اون وقت اون سایتم دیگه خیلی بگذره شاید گردن نگیره 

من هربار زده تراکنش ناموفق ولی پول کم شده جند دقیقه بعد برگشت خورده ب ی ساعتم نکشیده

من خودمم بارها برام پیش اومده اینطور

سریع برمیگشت

الان بانک گفت تا ۷۲ ساعت تعجب کردم.مگ ه قراره موشک هوا کنن

خب من پولمو لازم دارم عجب گیری کردیم بخدا

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اگه بانکت نزدیکه و وقت داری حضوری برو زنگ بزنی شاید معطلت کنن اون وقت اون سایتم دیگه خیلی بگذره شاید ...

والا نزدیکم نیست سر کار میرم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
من خودمم بارها برام پیش اومده اینطورسریع برمیگشتالان بانک گفت تا ۷۲ ساعت تعجب کردم.مگ ه قراره موشک ه ...

پول احتمالا دست بانک نیست زده ناموفق ولی ب حسابشون واریز شده دسته بانک‌ می‌بود تا حالا واریز میشد 

پول احتمالا دست بانک نیست زده ناموفق ولی ب حسابشون واریز شده دسته بانک‌ می‌بود تا حالا واریز میشد

حالا چطور اثبات کنم میشه درد سر واسم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷