2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 207 پست
اگه زمانی ابراز علاقه کرد حتما حتما برید مشاوره اون مو رو از ماست میکشه بیرون و بهت اعلام می‌کنه به ...

البته اگه مامانم راضی بشه 

و ب خونش تشنه نباشه😂

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

ببین عزیزم حرف اخر یه جمله ای بودکه میگفت خوشش بیاد خودش میاد اگه دوستت داشته باشه شک نکن هرطور شده ...

اره عزیزم حق با توئه

من قبلا ک باهاش چت میکردم میگفتم خودتو ثابت کن میگفت چطوری میگفتم نمیدونم یجوری ثابت کن ک آدم خوبی هستی 

حتی میگفتم منم نمیدونم ب کی باور داشته باشم ..

آخه مشکل اینجاس ماه بعد ۲۰ سالش میشه نمیدونم قراره عشقش پایدار باشه یا ن.

باباش ک عاشق مامانش شد باهم ازدواج کردن ینی داییم خیلی آدم احساسی بوده انگار و الانم هست

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم حرف اخر یه جمله ای بودکه میگفت خوشش بیاد خودش میاد اگه دوستت داشته باشه شک نکن هرطور شده ...

مامانم بهم گفت اون اخلاقش تند تر از اخلاق داییم هست ولی من اونقدر چیزی ندیدم ازش

البته اگه مامانم راضی بشه و ب خونش تشنه نباشه😂

😄

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اره عزیزم حق با توئهمن قبلا ک باهاش چت میکردم میگفتم خودتو ثابت کن میگفت چطوری میگفتم نمیدونم یجوری ...

۲۰ اصلا سن پختگی نیست گلم بسپر به زمان 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مامانم بهم گفت اون اخلاقش تند تر از اخلاق داییم هست ولی من اونقدر چیزی ندیدم ازش

این چیزا زیر یه سقف خودشو نشون میده نه الان

متاسفانه.. اونی ک دوسش دارم احتمالا با مادرش جور نشیم چون مامانم هم باهاشون جور نیست

مادر بازم یکم شاید به خاطر پسرش کوتاه بیاد

متاسفانه من خواهرشوهرم با ما مشکل داره

یه روانیه که به نظرم باید بستریش کنن

این چیزا زیر یه سقف خودشو نشون میده نه الان

والا مامانم فقط از چت کردن باهاش و یکی دو بار ک باهاش حرف زده اینارو گفت بهم🙂😀

مادر بازم یکم شاید به خاطر پسرش کوتاه بیادمتاسفانه من خواهرشوهرم با ما مشکل دارهیه روانیه که به نظرم ...

خواهرش فکرنکنم باهام مشکلی داشته باشه چون مامانش ینی عمم رو خیلی دوس داره 

مامانمم تنها عمه شونه

مادر بازم یکم شاید به خاطر پسرش کوتاه بیادمتاسفانه من خواهرشوهرم با ما مشکل دارهیه روانیه که به نظرم ...

ولی اگه مامانش بخواد تو زندگی مون دخالت کنه چی

متاسفانه.. اونی ک دوسش دارم احتمالا با مادرش جور نشیم چون مامانم هم باهاشون جور نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14310330/%D8%A7%D8%B4

عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14310330/%D8%A7%D8%B4عزیزم این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا؟

گزارش زدم عزیزم