تازه ۵ ۶ ساعته اومده گذاشتم با خانواده ببینیم با زیر نویس دقیقا از فیلم دو دقیقه نگذاشته بود مرده لخت شد قیافه من 😐😐😐😐😐😳😳😳قیافه مامانم😱😱😱😱😨😨😨قیافه داداشم😂😂😂😑😑😑بابام😶😶😶😔😔😔 واییی چرا آخه
🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
آره فکر نمیکردم یه فیلم به این معروفی دقیقه دومش همچین صحنه داشته باشه در ضمن توی اون لحظه که آقاهه لخت شد بچه اومد تو اتاق آقاعه این دیکه واقعا تجاوز به حریم کودکانه تو فیلم😐😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من فصل اول رو دیدمصحنه بد اصلا یادم نیست ازش حالا اینو از کجا اوردی دیدی زیرنویس داشت
فسلام یک دو تا صحنه داشت فقط یه صحنه این بود که خانمه سیگار قایم کرده بود اونجاش درآورد بیرون یه صحنه دیکه هم با یه مرده داشتن توی دستشویی عشق و حال میکردن همین
همشون اینطور نیستن. دوبله ی صدا سیمایی نه، دوبله ی سایت های معتبر. مثلاً برای سری قبل،من هم دوبله دیدم و هم اصلی. تغییر نداده بودن ولی یک قسمت کلا حذف شده بود(قسمت رنگ ها)