2777
2789
عنوان

فصل دوم اسکویید گیم چرا اینطوریه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3493 بازدید | 64 پست
چه دلی دارین با خانواده فیلم خارجی میبینینمن‌با خانواده فیلم‌ایرانیم نمیبینم میترسم🤣

دقیقا

من فیلم سینمایی ایرانی به هیچ وجه با خانواده نمیبینم

سریال های خارجی سانسور شده که از صدا و سیما پخش میشه هم به زور میبینم چون معمولا نصفه نیمه سانسور میکنن 

چه جرئتی گذاشتی جلو خانواده

آره فکر نمیکردم یه فیلم به این معروفی دقیقه دومش همچین صحنه داشته باشه در ضمن توی اون لحظه که آقاهه لخت شد بچه اومد تو اتاق آقاعه این دیکه واقعا تجاوز به حریم کودکانه تو فیلم😐😐

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار تا قطره آخر بیاد بعد ببین اینجوری جال نمیده

همه قسمتاش با هم اومده ۷ قسمته کلا

نه جدی یه ثانیه از پشت نشونش داد فقطباسنه دیگه هممون داریم😔😂

من مشکلی با باسنش نداشتم ولی خب خانوادهدمشکل دارن😅

من فصل اول رو دیدم‌صحنه بد اصلا یادم نیست ازش حالا اینو از کجا اوردی دیدی زیرنویس داشت

فسلام یک دو تا صحنه داشت فقط یه صحنه این بود که خانمه سیگار قایم کرده بود اونجاش درآورد بیرون یه صحنه دیکه هم با یه مرده داشتن توی دستشویی عشق و حال میکردن همین

چه دلی دارین با خانواده فیلم خارجی میبینینمن‌با خانواده فیلم‌ایرانیم نمیبینم میترسم🤣

خوبه آمریکایی نیس کره ایه

کاملشو دیدم امروزبه جز همون دو ثانیه قسمت اول دیگه هیچ صحنه ای نداره هیچی

خب خداروشکر 

ولی موضوع سریال کلا عوض میکنن 😂

همشون اینطور نیستن. دوبله ی صدا سیمایی نه، دوبله ی سایت های معتبر. مثلاً برای سری قبل،من هم دوبله دیدم و هم اصلی. تغییر نداده بودن ولی یک قسمت کلا حذف شده بود(قسمت رنگ ها)