آرسیتاا مدیر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 عنوان تنبلی تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 48 پست سلام خانما کسایی که تنبلی تخمدان داشته باشند وزنشون بالاست؟اگه تنبلی تخمدان داشته باشیم وزنمون بالا باشه بعد وزنمون بیاد پایین تنبلی تخمدان رفع میشه ؟ میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️ 1403/10/06 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 رو وزن موی زائد ریزش مو جوش لک و اینا تاثیر داره رو کیفیت تخمک تاثیر نداره؟؟؟ میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 من تنبلی تخمدان دارم ۶۰ کیلو هستمو زود ب زود پریود میشم خسته شدم بخدا دکتر راه حلی نداشته؟ میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 794 منم دوروز قبلش دارم وایی ینی به تنبلی تخمدان ربط داره ؟ من ۴.۵ماهه اینجوری شدم همیشه۱روز قبلش ایجور میشم چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 من زن عموم تنبلی تخمدان داشت خیلی چاق شددکتر رفت الان لاغر شده با همون قرصا باردار شد؟ میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
cowboyka عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 25 ۳ تا کارو من انجام دادم بنظرت کیفیت تخمکم دیگه خوب شده ؟؟ بستگی به اندازه ی فولیکول دارهتوی آزمایش اندازه ی فولیکول رو چقدر زده؟
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 گلم زمانی شما تنبلیتون خوب بشعه بله کیفیت هم بالاتر میره قطعا اضافه وزن رو همش تاثیر داره من الان وزنم با قدم اوکی کردم ۹ کیلو کم کردم هوازی ودی هم اوکی کردم ولی نمیدونم چرا بچه دار نمیشم میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 وایی ینی به تنبلی تخمدان ربط داره ؟ من ۴.۵ماهه اینجوری شدم همیشه۱روز قبلش ایجور میشم نمیدونم من خیلی ساله اینجورم میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 68 رو کیفیت تخمک تاثیر نداره؟؟؟ داره پریودت نامنظم میشه یا کم و زیاد میشه
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 794 نمیدونم من خیلی ساله اینجورم اها چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 بستگی به اندازه ی فولیکول دارهتوی آزمایش اندازه ی فولیکول رو چقدر زده؟ تو سونو ۱۵.۱۶ من ivfانجام دادم جنین تشکیل نشده البته اون موقع ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم گفتن کیفبت تخمکات کمه میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 داره پریودت نامنظم میشه یا کم و زیاد میشه الان من ۱۰ کیلو کم کردم یعنی کیفیت تخمکم خوب شده؟ میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 68 من الان وزنم با قدم اوکی کردم ۹ کیلو کم کردم هوازی ودی هم اوکی کردم ولی نمیدونم چرا بچه دار نمیشم شوهرت هم آزمایش بده
آرسیتاا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 79 شوهرت هم آزمایش بده ازمایش داده دکترا گفتن خوبه مشکل فقط من بودم جنین تشکیل نمیشد میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️
قطبییییی عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 68 الان من ۱۰ کیلو کم کردم یعنی کیفیت تخمکم خوب شده؟ تاثیر داره روش ولی خب قرصم مهمه