2777
2789
عنوان

رفتن ترمیم ناخن🫴🏻❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 73 پست
کاور مواد پودری میزنن توی لیکوئید با براش میزنن روی ناخنت ولی لمینت شبیه لاکه ولی حالی ژلی طور داره ...

ن عزیزم مواد پودری توی لیکویید کاشت پودره 

ژلیش بیس ژل میزنن با لاکژل 

لمینت هم زل مخصوص با لاکژل 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یه سوال داشتم، برای کاور و لمینت سوهان کشی رو ناخن انجام نمیشه؟

سلام نه فقط بار اول سوهان کشی میکنن که سطح ناخن صاف و یکدست بشه بعد که بری ترمیم خود مواد رو سوهان میزنن و صاف میکنن دوباره مواد میزنن‌ و .... 

ن عزیزم مواد پودری توی لیکویید کاشت پودره ژلیش بیس ژل میزنن با لاکژل لمینت هم زل مخصوص با لاکژل

اره عزیزم بالاتر رو اگه بخونی گفتم کاور مواده کاشت رو میزنن روی خوده ناخن ولی تیپ گذاری نمیکنن من انجام دادم هم لمینت هم‌کاور با پودر 

اره عزیزم بالاتر رو اگه بخونی گفتم کاور مواده کاشت رو میزنن روی خوده ناخن ولی تیپ گذاری نمیکنن من ان ...

بله کاشت ها هم گاهی بدون تیپ با فرمر ولی مواد پودری نمیزنن 

من خودم ناخن کارم ولیی یکی دوماهه با پودر کاور نکردم  و نشنیدم میشه برندشو بگی؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بله کاشت ها هم گاهی بدون تیپ با فرمر ولی مواد پودری نمیزنن من خودم ناخن کارم ولیی یکی دوماهه با پودر ...

من ناخن کار نیستم عزیزم فقط چندساله که انجام میدم ناخن کار قبلیم پودر‌ میزد توی لیکوئید با براش میزاشت روی ناخنم میگفت کاور یا همون کاشت پودر دیگه تیپ نمیزد ناخن خودم خوبه ولی الان لمینت انجام میدم 

من ناخن کار نیستم عزیزم فقط چندساله که انجام میدم ناخن کار قبلیم پودر‌ میزد توی لیکوئید با براش میزا ...

همون کاشت پودره کوتاهش رو ناخن خودته بلندش تیپ میزارن یا فرمر من اصلاندیدم برا کاور پودر بزنن زیرسازیشون همه ژل هست 

خوشبحالتون میتونید ناخن بکارید من واقعا دوست دارم چون ناخن های خودم خیلی نازکه و اصلا رشد نمیکنه ولی ...

دیگه هر کسی شرایطی داره..🥲❤️

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ