2777
2789
عنوان

دکترم بهم گفت نزدیک ی نکن پنج روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 48 پست
الهی که دامنت سبز بشه خاله منم سقط مکرر داشت به لطف خدا و تبحر پزشکها اونجا الان ۲ تا دختر دارهدومیه ...

مرسی عزیزم ان شالله . 

واقعا پیش کدوم دکتر میرفتن تو ابن سینا؟؟؟😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه تخمک اهدایی که بچه خودت نیست یعنی خانوم فقط یه نوکره🥴بنظرت چرا حامله میشه قلبشون تشکیل نمیشه؟؟؟ ...

نی نی منم اگه قلبش تشکیل میشد الان یماه بود که به دنیا اکمده بود

دلیلش ممکنه جهش ژنتیکی باشه اسپرم و تخمک ضعیف که به احتمال خیلی زیاد اسپرم ضعیفه معمولا

مرسی عزیزم ان شالله . واقعا پیش کدوم دکتر میرفتن تو ابن سینا؟؟؟😍

منم ابن سینا میرفتم اوتموقع تو شریعتی بود دکترم اگه اشتباه نکنم اسمش سهیلا انصاریان یا یه همچین جیزی بود دوقلوهام الان ده سالشون شکر خدا البته من ای یو ای کردم

مرسی عزیزم ان شالله . واقعا پیش کدوم دکتر میرفتن تو ابن سینا؟؟؟😍

من دقیق نمی دونم فقط میدونم ی عمل رو تخمدان ها داشت که دکتر ذنوبی انجام داد براش 

از طرفی مشکل خود ایمنی داشت یعنی بدنش به جنین حمله میکرد و سقط میکرد بچه رو 

دیگه اونجا ی تیم کامل بودن که تخت نظر چند دکتر متخصص بود 

منم ابن سینا میرفتم اوتموقع تو شریعتی بود دکترم اگه اشتباه نکنم اسمش سهیلا انصاریان یا یه همچین جیزی ...

😍ای جان دوقلو ان شااااع نصیب همه منتظرا. شما مشکلت چی بود 

زن پسر خاله من هم اینطوری بود حامله میشد همش سقط میشد رفت تهران گفتن باید آی وی اف کنی تا مشکلت رو ب ...

ایییییییی خداروشکر که بچه دارشده 

اره بخدا این سه  باره حامله میشه 

الان دوماه ذوق زده شده حامله س چندروز پیش رفت برای سنوی قلب گفتن قلبش تشکیل نشده باز شنبه نوبت کورتاژ داره😔😔😔😔

الان دیگه با شوهرش تصمیم گرفتن طبیعی حامله نشه بیاد برای آی وی اف 

اما میگم چون تخمکش خیلی ضعیفه ممکنه جواب بگیره از آی وی اف؟؟؟؟

ایییییییی خداروشکر که بچه دارشده اره بخدا این سه باره حامله میشه الان دوماه ذوق زده شده حامله س چند ...

اره چرا ک نه. بهتره با دکترای اونجا صحبت کنه . من پیج دکترم رو دارم اینستا داره. بهش پیام میدم جواب میده . اگه میخای بهت بدم آیدی رو تا ازش بپرسی که کسی که تخمکش ضعیفه آی وی اف براش تاثیری داره یا ن

ایییییییی خداروشکر که بچه دارشده اره بخدا این سه باره حامله میشه الان دوماه ذوق زده شده حامله س چند ...

چرا اصلاح سبک نمیکنه ؟ تخمکشو قوی کنه اگر همسرش مشکلی نداره فرزانه تجری سرچ کن اینستا سه ماه این روش امتحان کنه نشد بره ای وی اف

اره چرا ک نه. بهتره با دکترای اونجا صحبت کنه . من پیج دکترم رو دارم اینستا داره. بهش پیام میدم جواب ...

بخدا اینستا ندارم 

توروخدا میشه ازش بپرسی که کسی تخمکش پوچ یا خیلی ضعیف باشه آی وی اف جواب میده؟؟؟؟