2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین راستشو بخای یکی بود از صمیم قلب دوسش داشتم خب؟

نزدیک ترین،امین ترین ،صمیمی ارین دوستم بود.مث خواهر .مثل عضو خانوادم

ولی یه اتفاقایی افتاد و من احساس بدی پیدا کردم بهش و مثل شما حسادت کردم.دست خودم نبود.

واقعا هم لایق اون چیزا نبود

ولی میدونی چیه؟خیلی برام تجربه ی جالبی بود.اینکه اون از عمد کاری میکرد من حسرت بخورم و در مورد خوشبختیام فکر نکنم.منو بدبین کرده بود.ولی عجیب بود که چرااون؟و این من بودم ک فک میکردم ما بیشتر از دوستیم و از خانوادمه. و اون فقط حسادت منو میکرد نه من.توی زندگیش بیچاره خیلی کمبود محبت از طرف خانواده داشت و من اینجور نیستم،بخاطر یکسری مسائل و بعضی چیزا،سعی میکرد من اینو احساس نکنم و بدبین شم.

آدما انرژی دارن!من وقتی بااون حرف میزدم اونقدررر انرژی منفی درونم رو میگرف. و جالب اینجاس لیاقتش در حدی میتونم بگم ک آخرش خودش تنفر ایجاد کرد با حرفاش و کات کرد.دیگه نتونست تحمل کنه.بعد اون دیگه اینجور نمیشم

خدارو شکر میکنم ک گورشو گم کرد

شماعم فاصله بگیر