2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم ولی درد من از نافم به سمت راست اپانتیس کشیده میشد و حاد هم بوده😥😂😂😂😂😂😂❤

منم گاهی زیرشکمم دردمیگیره گاهی سمت راست مخصوصا وقتی فشارمیدم دیگه نمیدونم ازچیه

عمل سختیه؟

چون سنم کم بود اره ،اون دوران که عمل کردم و بعد چند روز ترخیص شدم به ترک دیوار هم میخندیدم نمیدونم چرا قشنگ که میخندیدم جای عملم درد می‌گرفت یادمه برا اینکه عطسه نکنم تند تند قرص سرماخوردگی میخوردم ولی بعد ۱ماه قشنگ خوب میشی 

منم گاهی زیرشکمم دردمیگیره گاهی سمت راست مخصوصا وقتی فشارمیدم دیگه نمیدونم ازچیه

برو یه سونو بده سهل انگاری نکن خدای نکرده آپاندیس باشه و بترکه خیلی اذیت میشی دختر من ۸ روز شکمش باز بود

برو دکتر ولی دکتر من بایه فشار فهمید اپانتیسم درحال ترکیدن بود😂❤ولی خیلی حس خوبی بود که موقع بستری توی بخش کرونایی ها بودم😂 ونه تنها اپانتیس هم داشتم بلکه کرونا هم گرفتم😂😂😂🙂

چون سنم کم بود اره ،اون دوران که عمل کردم و بعد چند روز ترخیص شدم به ترک دیوار هم میخندیدم نمیدونم چ ...

دقیقا مال منم همین جوری بودش😂😂یعنی یه عطسه یاسرفه هم نمی تونستم بکنم😂🙂