2777
2789
نه خودم مولدارم ماهی ۳۵ تومن حقوقمه خونه و ماشین دارم ولی شوهرم و موقعیت اجتماعیش رو دوست دارم همه ا ...

حالا این قد اینجا تاکید نکن چشم بد تو این سایت همین وضعیت ات رو هم ممکنه دچار آسیب کنه کم نیست آدمهایی ک مشکلات دارن و ممکنه آه بکشن پشت زندگی ات 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

جو نی نی سایت نمیدونم چرا این قد انرژی منفی بالایی ب خاطر تایپیکاش داره ک حتی مطالب بقیه رو هم بخونی چ ترکشی ب زندگی آدم میندازه وای ب حال اینکه بخای از خوشی های زندکی ات بگی .نمیدونم چرا ادب نمیشم دیگه نیام 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصد جدایی ندارم پولم خودم دارم و احتیاج به پولش ندارم موندم یه نفر دیگه نیاد دودستی شوهرم رو بقاپه ا ...

ببین اصلا حرفات باهم جور درنمی‌اد 

اول میگی من مستقلم و خودم کار میکنم و پول دارم ولی شوهر پولدار با موقعیت می‌خوام و عادت کردم به سرد بودنش و سردتر شدنش 

دوم باز میگی نمی‌خوام شوهرمو کسی ازم بقاپه 

بعد تاپیک میزنی پول مهمه یا وفاداری

حالا نفهمیدیم شما پول و موقعیت اجتماعی شوهرتو میخوای یا وفاداری ؟! 

اول تکلیفتو با خودت روشن کن 

اینم بهت بگم که بخواد زن رو بگیره صیغه می‌کنه میگیره براش اصلا مهم نیستی حضور تو و بچتون  

همسرت حتی بچه کلاس چهارمی زن رو هم قبول کرده 

حالا این قد اینجا تاکید نکن چشم بد تو این سایت همین وضعیت ات رو هم ممکنه دچار آسیب کنه کم نیست آدمها ...

آره مامانم هم میگه زندگیتو چشم زدن هم خودم جند ماه میش ترفیع گرفتم هم شوهرم خیلی موفق شد چشم همه فامیل از حدقه دراومده ولی چه فایده نمیدونن چه آفتی افتاده تو زندگیم 

آره مامانم هم میگه زندگیتو چشم زدن هم خودم جند ماه میش ترفیع گرفتم هم شوهرم خیلی موفق شد چشم همه فام ...

صدقه بنداز آیت الکرسی زیاد بخون متاسفانه وضعیت اقتصادی جامعه جوری بد شده کسی جز مادر و خونواده آدم خوشحال نمیشه از پیشرفت آدم سعی کنید خوشی ها و پیشرفت تون رو جایی بازگو نکنید 

نه خودم مولدارم ماهی ۳۵ تومن حقوقمه خونه و ماشین دارم ولی شوهرم و موقعیت اجتماعیش رو دوست دارم همه ا ...

خب پس وقتی بیشتر به فکر دشمن کور کردنی با امتیاز های شوهرت بشین زندگی تو بکن 

محترمانه بگم اگرم زنه رو گرفت صیغه کرد هیچی نگو پیش هیچکس تا بقیه همچنان حسرت زندگی تو رو بخورن و تو هم حسرت شوهر وفادار که شب خونه زن صیغه ایش

ببین اصلا حرفات باهم جور درنمی‌اد اول میگی من مستقلم و خودم کار میکنم و پول دارم ولی شوهر پولدار با ...

مورد اول رو انتخاب کردم وفاداریش تو سرش بخوره خودمم مطمئنم تا شوهر زنه بمیره میره میگیرش علنی چون اهل رابطه پنهانی نی به خاطر موقعیتش که حرف پشت سرش نباشه پسرش رو هم قبول میکنه صد درصد فقط مگر خانمه قبول نکنه که اونم محاله شوهر به این خوبی رو رد کنه 

نمیدونستم چی بگم که دلسرد نشی از زندگی 

ولی بخاطر پسرت زندگیتو بساز 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من هم خودم شاغل و مستقلم ولی از مرد بی پول و سطح پایین بدم میاد

الان که کاری نمیتونی بکنی ولی تا میتونی طلا و پس انداز جمع کن تا آینده بچه ت خراب نشه خودت هم کمتر آسیب ببینی

خب پس وقتی بیشتر به فکر دشمن کور کردنی با امتیاز های شوهرت بشین زندگی تو بکن محترمانه بگم اگرم زنه ر ...

صیغش نمیکنه میره دائم میکنه چون اهل رابطه پنهانی نیست میترسه حرف پشتش در بیارن چون حساس هست موقعیتش احتمالا شوهر زنه بمیره از من هم بخواد طلاق بگیرم ولی کور خونده میدان خالی  بکن نیستم 

الان که کاری نمیتونی بکنی ولی تا میتونی طلا و پس انداز جمع کن تا آینده بچه ت خراب نشه خودت هم کمتر آ ...

ببین اگر بمیرم هم طلاق نمیگیرم تا راحت بره به عشقش برسه

صیغش نمیکنه میره دائم میکنه چون اهل رابطه پنهانی نیست میترسه حرف پشتش در بیارن چون حساس هست موقعیتش ...

اجازه ات نباشه نمیتونه دائمی کنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️