2777
2789
عنوان

دلم میخواد خواستگارمو قبول کنم اما همه مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
۲۲سالمه دانشجو معلمم و آنلاین شاپ دارم ولی نیاز دارن یکی باشه که همراهم باشه خیلی از نظر مالی مشکلی ...

درسته همه ی ما از سنی به بعد نیاز به یک همراه داریم

ولی برای یک دختر بزرگترین و مهم ترین تصمیم زندگی ،انتخاب درست مرد زندگی هست

بزرگترها سرشار از تجربه هستن

و طبیعتاً عاقبت بخیری اولادشون می خوان

باید تو انتخابت خانواده ات پشتت باشن وگرنه ممکنه به مشکل بر بخوری

دلایل مخالفتشون بپرس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانمم همینو میگه که شناخت نداریم

به حرفش گوش کن

مخصوصا واسط هم ک میگه نه

اصلا چجوری شد اومد خواستگاری؟

کسی معرفی کرده؟ با واسطه نسبت داره؟

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به حرفش گوش کنمخصوصا واسط هم ک میگه نهاصلا چجوری شد اومد خواستگاری؟کسی معرفی کرده؟ با واسطه نسبت دار ...

واسطه نسبت داره  با من

خود اون طرفم خواهرش با من رفیق 

شوهر خواهرش به واسطه که فامیل درجه یک منه گفته که بیاید با بابای من صحبت کنه 

ولی من به واسطه روم نبود بگم می‌خوام گفتم خواهرش هی میگه خیلی خوبه فلان بهمان واقعا اینجوره؟!

بعد در اومد بهم گفت واسطه که از خواهرش بپرس واقعا خودشو بتونه بذاره جای تو می‌تونه بگه خوشبختم ؟

نمیدونم اصلا چرا اینجوری گفته 

واسطه کاملا مخالفه مشخصه گفتمش خواهرش گفته اهل مشروب و قلیون نیست واسطه گفت من خودم به شخصه هم باهاش مشروب خوردم هم قلیون کشیدم🤷🏻‍♀️

واسطه نسبت داره با من خود اون طرفم خواهرش با من رفیق شوهر خواهرش به واسطه که فامیل درجه یک منه گفته ...

پس به حرفش گوش کن دختر

واسطه اگ رابطه خوبی باهاتون داره یه چیز میدونه ک میگه خوب نیست

بعدشم بذار با ادم خوبی اشنا شی بهم علاقه داشته باشین بیاد خواستگاریت تا چشم بسته با کسی بخوای وصلت کنی

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم دلم میخواد

تحقیقات انجام بده هم تو محله شون هم اخلاق بابا مامانش و هم ازدواج های خواهر برادراش ببین چطور بوده موفق بوده با هم صحبت کنید با اجازه بزرگترها حتما ،تو خانمی پس خوب میتونی یه مرد رو بشناسی که اخلاقش چیه واقعا یا داره خودشو اینجوری نشون میده و جوری تصمیم بگیر که پشیمون نشی از قبول کردنش یا قبول نکردن