2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 94 پست
نقل و انتقال یعنی کلا انتقالی بگیریولی مهمانی میدن اره

ای جانمممممم خدا کنهههه مهمانی میخواممم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نقل و انتقال یعنی کلا انتقالی بگیریولی مهمانی میدن اره

شرایط خاصی نمیخواد مهمانی ؟؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خداروشکر میکنم گلم باز راه و هدفی تو زندگی خدا بهم داد

سلام عزیزم خوبی؟ نمیدونم چی قبول شدی ولی بهت تبریک میگم. فرهنگیان قبول شدی؟

من تاپیکی که نوشته بودی که با سابقه خودکشی میشه جای دولتی استخدام شد، رو دیدم اومدم بقیه تاپیک هات رو بخونم که این تاپیک تو دیدم

حالا فرهنگیان قبول شدی؟