2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 92 پست
طبیعیه چون تاالان ازخانوادت دورنبودی عادت میکنی نگران نباش

عآره تا حالا دور نبودن و ب شدت ب مادرم وابسته ام ما تو خونمون دعوا زیاده و میترسم وقتی میرم بلایی سر مادرم بیاد 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم واقعا ؟؟؟مخصوصا من یادتونه چقدر ب مادرم وابسته بودم 🥺🥲از ی طرف نگرانم وقتی رفتم چ بلایی تو ...

منم خیلی به مامانم وابسته بودم در این حد که همه فامیل میدونستن و میگفتن میخوای چیکار کنی ، و دقیقااا من هم نگران مامانم بودم ولی روزی چند بار بهش زنگ میزدم😅

طبیعیه از نقطه امنت داری خارج میشیولی خب تا ابد نمیشه کنج خونه ور دل خانواده موند

اخ افرین دقیقا منم اینو نمیخوام بمونم ور دل ماملن و بابام 😅🥲 

بنظرت من از پس زندگی تو شهر دیگ برمی‌آم؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خیلی دور نیست بنظرت ؟؟؟ یا خوبه هر هفته میشه برم و بیام ؟؟چرا نگرانم خودمم نمیدونم

نه خوبه بنظرم

چون تو شهر خودتم هستی احساس غریبی نداری 

اگه نگران مامانتی هرروز بهش زنگ بزن خوب

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

عه رهگذر تاپیک هات پر بازدید میشه 😁😁😁 یه گروه درسی تو تلگرام زدیم اگه کسی خواست لینک بدم درخواست ...

جوووووون رشته اش رو😍🥺

اگ دوست داری لینکش رو اینجا بزار هر کی دوست داره بیاد 

عآره تا حالا دور نبودن و ب شدت ب مادرم وابسته ام ما تو خونمون دعوا زیاده و میترسم وقتی میرم بلایی سر ...

اول واخربایدبری حالادانشگاه مثلانبودبایدازدواج میکردی میرفتی این چرخه زندگیه بنظرم 

به این فکر کن الان تو موقعیتی هستی که کلی منتظرش بودی 🥲✨میتونی آخر هفته ها برگردی شهر خودتون سه ساع ...

عآره مامانم همش ب دوستاش پز میده دخترم قبول شده فلان شده میخواد بره دانشگاه 

وقتی هم ب من میگ وسایلت جمع کن من بغض میکنم میگم نگو😅 عین این بچه های لوس میخوای از بغل مادر بگیریشون 🫠😂

میدونم تو خوابگاه با بچه ها دوست بشم خوش میگذره 

الان اگ قبول نمی‌شدم نمیدونم چ غلطی باید میکررم بازم خداروشکر واقعا 

اجی روز اول ک بابام میرسونه منو دانشگاه عایا جایی بهش میدن شب بخوابهُ

جوووووون رشته اش رو😍🥺اگ دوست داری لینکش رو اینجا بزار هر کی دوست داره بیاد

قربونت برم😭❤

لینک نمیشه گذاشت  

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ترم اولن همه همیننولی قولت میدم اینقددددد بهت خوش میگذره ک دلت نمیخاد برگردی دیگه

واقعا😅😁؟؟؟؟؟

حس میکردم خودم آدم لوسی ام اینجور حسی دارم 

ولی اجی بعضیا دیدم با ی ذوقی میپرن بعد نتایج کنکور وسایل خوابگاه جمع میکنن ک نگوووووو 

خدا کنه برم دانشگاه عکس میفرستم براتون 

منم یکم درونگرام و خوابگاه رفتن سخته برام .. ولی دوستم که رفته میگه وفق پیدا میکنی فقط باید نسبت به ...

تو هم ترم بهمنی آبجی؟ ؟؟؟استرس نداری ؟؟؟

عزیزم طبیعیه یه مدت اونجا باشی دیگه دلت نمیخاد بری خونه اولش یکم شاید سختت باشه

عآره دقیقا یکی از دوستام رفته بود خوابگاه مدام غر میزد میگفت دلم تنگ الان میگ ک تموم شده دانشگاهم ناراحتم افسرده شدم میخوام برگردم خونه🫠😅

واقعا😅😁؟؟؟؟؟حس میکردم خودم آدم لوسی ام اینجور حسی دارم ولی اجی بعضیا دیدم با ی ذوقی میپرن بعد نتای ...

اره عزیزم خیالت راحت

ایشالا بسلامتی میزی کلی خاطره قشنگ میسازی میشه جزو بهترین دوران زندگیت❤️‍🩹

اخ افرین دقیقا منم اینو نمیخوام بمونم ور دل ماملن و بابام 😅🥲 بنظرت من از پس زندگی تو شهر دیگ برمی‌ ...

به نظر من بستگی نداره 

باید دووم بیاری 

چون باید بری تو جامعه