2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبان خوندن برای کسی که حتی متوسط هست زبانش سخته حداقل به این راحتی که شما میگید نیست

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

این رو از کجا میگید ؟

الان فوق لیسانس زبان هم یه کار خوب نداره . موسسه های زبان بسیار زیاد شده و کسی هم بره خیلی کم بهش حقوق میدن .

با مدرک زبان به کسی کار نمیدن مهم مهارت داخل زبانه . که اونم با دیپلم میشه  انجام داد.

اگر خیلی شانس بیاری یه جا ظرفبت داشته باشه ازمون دبیری بدی دبیر بشی .

خوشبحالش کاش منم زبان خونده بودم حسابداری خوندم بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم

همه چی بستگی به تلاش و علاقه و البته شرایط زمانی و سهمیه و پارتی و سرمایه داشتن و... اینا داره 

اگر دنبال کار دولتی میگردید زبان رشته خوبی نیست چون زیاد کار دولتی نداره یعنی نمیگیرن  بیشتر آزاده که اونم نیاز به تلاش زیاد داره و جامعه آماری بالایی هم داره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

والا دوست من با لیسانس زبان انگلیسی تو سن 34 سالگی امسال شد دبیر دبیرستان

ببخشید دوستتون راضیه؟ استعداد معلمی رو داشت؟ قبل اینکه دبیر دبیرستان بشه شغلی پیدا نکرد؟ چون منم میخوام کنکور زبان بدم احساس میکنم بجز مترجمی و دبیری شغل خاصی براش نیست

تدریس خصوصی هم برمیداری؟

فعلا نه هنوز ، چون برای تدریس خصوصی هم باید رزومه و تجربه کافی داشته باشی 

البته من رشتمم مترجمی بود 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یاد گیری زبانم به همین اسونی که شما میگید نیستا 

برای گرفتن یه ایلتس ۶ و ۷ هر فرد ۲ ، ۳ سال زمان میزاره .

یادگیری زبان هم خودش یه استعداد میخواد که میگید اگر توی هیچ چیز استعداد ندارید زبن بخونید 

ببخشید دوستتون راضیه؟ استعداد معلمی رو داشت؟ قبل اینکه دبیر دبیرستان بشه شغلی پیدا نکرد؟ چون منم میخ ...

دوستم چند سال اموزشگاه درس داد، چند وقتم تدریس خصوصی میکرد، امسالم بعد چند سال رد شدن از ازمون دبیری شد معلم

همه چی بستگی به تلاش و علاقه و البته شرایط زمانی و سهمیه و پارتی و سرمایه داشتن و... اینا داره اگر د ...

سهمیه و پارتی ندارم ولی خیلی علاقه دارم آنقدر این دو سه سال معلم گرفتن دیگه معلوم نیست تا ارشدم رو بگیرم بازم بخوان یا نه

سهمیه و پارتی ندارم ولی خیلی علاقه دارم آنقدر این دو سه سال معلم گرفتن دیگه معلوم نیست تا ارشدم رو ب ...

زبان انقدر نمیگیرن برای معلمی 

الان برای ابتدایی دارن خیلی میگیرن 

برای زبانم مدرک خیلی ملاک نیست مهارت و رزومه خیلی مهمتره 

داشتن مدرک تی تی سی برای تدریس