2777
2789
عنوان

نامزدم این پیامارو داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 81 پست
چیکار کنم بهم توجهی که می‌خوام رو بکنه؟توروخدا اگه می‌دونی بگو

دختر لوندی باش سعی کن همیشه یه کوچولو برای پسرا دست نیافتنی باشی مثلا اگه میگ بریم بیرون سریع نپر بگو آره بریم بگو عزیزم بزار برنامه رو چک کنم ببینم چه روزی چه تایم کار خاصی ندارم بریم باهم خوش باشیم 

یا مثلاً زیاد حرف های عاشقانه بزن اونم دیک روش نمیشه باهات ساده حرف بزنه 

یکمم تم بچگونه داشته باش از این دخترای سلیطه و شیطون 

پسرا از دخترای اروم و یه جا نشسته خوششون نمیاد و براشون حوصله سر بره 

خب چطوری بگم میشه یه مدلشو شما بهم یاد بدید؟

مثلا مثلا بگو 

پرنسست غمگینه امروز🥺بیا بوج بوجیش کن

ببین چه مدلی دوس داره خرش کنی از همون مدل پیش برو مثلا نامزد من دنبال مساعل خاک برسریه با همونا گولش میزنم به چیزی ک میخوام میزسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر لوندی باش سعی کن همیشه یه کوچولو برای پسرا دست نیافتنی باشی مثلا اگه میگ بریم بیرون سریع نپر بگ ...

دقیقا همه ی این کارا رو میکنم ولی میبینم درست نمیشه خودم دارم افسرده میشم 

مثلا مثلا بگو پرنسست غمگینه امروز🥺بیا بوج بوجیش کنببین چه مدلی دوس داره خرش کنی از همون مدل پیش برو ...

اووم اونم خیلی ازین حرفا استقبال می‌کنه .. هی . واقعا دارم افسرده میشم

دختر لوندی باش سعی کن همیشه یه کوچولو برای پسرا دست نیافتنی باشی مثلا اگه میگ بریم بیرون سریع نپر بگ ...

دلم میخواد یه اتفاقی برام بیوفته شاید اونوقت بهم محبت کنه 😭😭😭

اگه واقعا خیلی لازم داری یه دعا محبت بگیر درست میشه اما فکر می‌کنی این نشد یکی دیگ پ اهمیت نده

یدونه دعا با آبجی خودش رفتیم گرفتیم ، آبجیش گفت بریم ، اصلا دعا مگه تاثیر داره آخه