تو اینترنت ازش بد میگن میخوام a15بخرم ولی ساخت ویتنامه نه چین یا کره لطفا اگر دارید بگید عیباشو هنگ میکنه میخوام فیلم و عکس زیادی دانلود کنم و نگه دارم و باتریش میخوام قوی باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ۴ ساله a31 داشتم رم ۴، راضی بودم فقط دیگه حافظهش پر شده و اذیتم میکنه، دوربین هم متاسفانه من زمان کرونا کل گوشی رو الکل میزدم، الکل دوربینش رو بیکیفیت کرد
یا کلا نمیسازه یا ایران نمیاد، خبر ندارمولی خب کلا این سیاست کمپانیهاست، برای نیروی کار ارزون خط تو ...
آره منطقی بنظر میاد ولی یه جام بود نظراتون میخوندم طرف میگفت همزمان سامسونگ چین و ویتنام داشتم قسم میخورد ویتنامه در مقابل چینی بنجل بوده همین دلمو بد کرده منم نمیتونم دوباره پول جور کنم برا همین تو انتخاب گیج شدم میخواستم a14ساخت چین بگیرم مثل گوشی مامانم که از پارسال وارد نمیشه مثل اینکه تو بازار نیست هنوز نرفتم شنبه میخوام برم