2777
2789

راست میگن کلاس دوم ک تموم شد بازم سنجش میشن اونایی ک دو مرحله ای شدن؟ و اگه قبول نشن میرن استثنایی 

سنجش شهر ما خیییلی منو ترسونده 

بچم خدارو شکر توی کلاس اول نمیگم عالیه اما متوسطه

و معلمشون گفت حتما قبول میشه انشاالله با اینکه سختگیره خیلی

به سنجش گفتم بچه ای ک تا کلاس دوم قبول بشه چرا باید دوباره سنجش بشه همون قبول شدنش ینی اوکیه

گفتن نه ما تو مدارس استثنایی هم بچه هایی داریم ک قبول شدن میخونن مینویسن

خدا لعنتشون کنه

اینجوریشو نشنیدم. فقط اگه رد بشه، مرحله دومشم قبل از همون کلاس اوله. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

سلام بله امکانش هست .

باهاش کار کن . عدد و حروف و اسم خودش ، چپ و راست ، رنگ ، این بازی که یک چیزی رو باید از پیچ ها رد کنه و به مقصد برسونه .

در کل استرس نداشته باش که به بچتم منتقل بشه . 

مرحله اول چجوری بود؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجوریو ندیدم پسر من دو مرحله ای شد یعنی به سنجش تخصصی ارجاع داده شد و اونجا قبول شد ولی در کل قانون اینطوری هست که اگر بچه هوشش مرزی باشه و خیلی دیرآموز باشه به مدرسه استثنایی معرفی میشه ولی باز میتونه مجدد سنجش بده و برگرده

همتا اسم خـودمه♥
سلام بله امکانش هست .باهاش کار کن . عدد و حروف و اسم خودش ، چپ و راست ، رنگ ، این بازی که یک چیزی رو ...

الان اینارو قشنگ بلده

معلمشم میگه اصلا اینجوری نیس ک بخاد بفرستنش خدای نکرده مدارس خاص 

اما فقط منو ترسوندن و با لحن بدیم اینارو بهم گقتن توی سنجش

مشکل اینه ک با اونا درست همکاری نمیکنن

الان اینارو قشنگ بلدهمعلمشم میگه اصلا اینجوری نیس ک بخاد بفرستنش خدای نکرده مدارس خاص اما فقط منو تر ...

چند جلسه مشاور کودک ببر بچتونو . اونجا باهاش صحبت میکنه درست میشه .  

یا از این مراکز اختلال یادگیری که هست ببرید باهاش کار کنن  اونجا هم مجبوره تنها بره و همکاری کنه .

نگران نباش اگر معلمش گفته خوبه که قبولش میکنن