2777
2789
عنوان

امتحان ترم برنامه نویسی کامپیوتر دارم هیچی حاالیمم نیستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست
ترم اول مهندسی کامپیوتر .چند روز پیش میگف میخام انصراف بدم یه رشته راحتتر بخونن

وااااا رشته به این خوبیی فوق العادس رشتش چرا میخواد اینکارو کنهه؟ تازه ترم یکه اخه و اینکهه مگه دانشگاه سراسری هم میشه تغییر رشته داد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامه نویسی پیشرفته ،c کریم زادگان 

مبانی برنامه نویسی 

جعفر تنها 

اینا کتابای پیام نورن 

ببین سرفصلاش ب سرفصلایی ک استادت گفته کدوما نزدیکتره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
وااااا رشته به این خوبیی فوق العادس رشتش چرا میخواد اینکارو کنهه؟ تازه ترم یکه اخه و اینکهه مگه دانش ...

والا استادا همه درسا رو خیلی سخت میگیرند. میگه بقیه مهندسی ها اینطوری نیست ولی واسه کامپیوتر ها کلا سخت میگیرند

اوف فدات بشمممممم گلممم خدا خیرت بده من برم بخونمم پس

برو بخون عزیرم ۲۰ میشی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
والا استادا همه درسا رو خیلی سخت میگیرند. میگه بقیه مهندسی ها اینطوری نیست ولی واسه کامپیوتر ها کلا ...

من مکانیک خوندم 

اولاش سخت بود اخرش راحت 

شایدم دیگ عادت کرده بودیم. یا سبک خوندنشو یاد گرفته بودیم

من مکانیک خوندم اولاش سخت بود اخرش راحت شایدم دیگ عادت کرده بودیم. یا سبک خوندنشو یاد گرفته بودیم

خدا کنه واسه پسر منم اینطور باشه. واسه زبان سی پلاس پلاس هم این کتابایی که گفتید هم به درد میخوره

والا استادا همه درسا رو خیلی سخت میگیرند. میگه بقیه مهندسی ها اینطوری نیست ولی واسه کامپیوتر ها کلا ...

چرا عزیزمم الان دوستای من ترم های بالاتر مهندسی برق و مکانیک و اینا هستنن میگفتن اوایل استادا برای اینکه دانشجو درسش رو جدی بگیره یکم سفت و سخت برخورد میکنن ولی یکم بگذره صمیمی تر میشن با بچه ها پسر شما هم چون یکدفعه وارد این جو شده چشمش ترسیدهه زوده برا انصراف دادن رشتش واقعا خوبه اخه

خدا کنه واسه پسر منم اینطور باشه. واسه زبان سی پلاس پلاس هم این کتابایی که گفتید هم به درد میخوره

از کتابای رشته کامپیوترشون میتونه استفادع کنه 

پیام نور چون خود خوان هست و از طرفیم کل کتاب باید بخونن 

جوری کتاباشون مینویسن که قابل فهم تر باشع 

من اینو ب نسبت جزوه های استادامون غهمیدم