2777
2789
عنوان

خیلی برام عجیب بود ولی انگار پسرا واقعا هیچ احساسی ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از تو ازدواج نکرد؟؟

بعد من زندگی نکرد…. یک سالی شده به پام بود تا اینکه دیشب بدجوری دلشوشکوندم که ازم سرد شه خیلی رحم ردش کردم ولی داغون شد اشک میریخت….میخواستم بره به زندگیش برسه

نمیدونم والا

پس همون میشه، دختر خانم نباید بازیچه دستش میشد

۶ سال یک عمره ها

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
تو ۱۷ سالته سنت کمه خیلیحرفای ما بعدا روزگار بهت میگه پس مخالفت نکن همینکه ما میگیم

من نگفتم خیانت میکنن

گفتم با عقل تصمیم گرفتن بد نیست

سن تا جایی درسته

حرف من رو اگر یه کاربر ۵ ساله با امضای کاربر قدیمی هستم، ۳۰ و خرده ای سن متاهل میزد چی؟

این یه اشتباهه که موافقت کنم همینکه شما میگید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

فکر کردی اون دخترگول زده میگفته ازدواج

دختر خانم مگه بچه هست گول بخوره؟ 

پسره میگفت ازدواج؟ دختره میگفت خوب هروقت اومدید خواستگاری منم در موردتون فکر میکنم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دختر خانم مگه بچه هست گول بخوره؟ پسره میگفت ازدواج؟ دختره میگفت خوب هروقت اومدید خواستگاری منم در مو ...

اره اصلا بحث گول خوردن نبود دوستم خیلی تنوع طلب بود

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...