2777
2789
تو سونو شکمی قلب دیده نمیشد؟

نه هرچی دکتر باسونو شکمی میخواست قلب را ببینه نشد روزی که قلب تشکیل شده بود 6و6روز بودم

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۱ یا ۳۲گاهی یک یا دو سه روز تاخیرداشت

اصلانگران نباش واژینال خیلی دقیقه فولیک اسیدم حتمابخور

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تازه چندشبه میخورم

حتمابخور

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بچه اولم ۶ هفته و ۱ روز قلب داشتاما این تو ۵ هفته و ۳ روز نداشت

ببین زوده هنوز خود قلب از اول هفته هفتم شروع به تپش می‌کنه که میشه 6هفته تمام پس استرس نداشته باش بنظرم لقاح آخر پریود بوده 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

اخه تیروئیدمم کم کار شدهمیگن اونم باعث سقط میشه

کسی که سرنوشتش به دنیااومدن باشه حتمابه دنیامیادبااین فکراخودتواذیت نکن درموردتیروئیدم به دکترت بگوتحت نظرباشی

ببین زوده هنوز خود قلب از اول هفته هفتم شروع به تپش می‌کنه که میشه 6هفته تمام پس استرس نداشته باش بن ...

اخه ۸ روز بعد تاخیرپریود بی بی چک زدم منفی شد گفتم حتما میاد

بعد ۲۰ روز از پریودی بی بی چک مثبت شد

من ۸ روز بعد پریود بی بی چک زدم منفی شدفکرکردم پریود میشم ۲۰ روز بعد پریودی بی بی زدم مثبت شد و بعدش ...

ایرادنداره بی بی دیرمثبت شداحتمال زیادلقاح دیرانجام شده پس اختلاف پریودسونورونگران نباش

اخه ۸ روز بعد تاخیرپریود بی بی چک زدم منفی شد گفتم حتما میادبعد ۲۰ روز از پریودی بی بی چک مثبت شد

بببین خودتم داری میگی لقاح دیر اتفاق افتاده استرس نداشته باش دختر فولیک اسید تو بخور خیالت راحت قلبشم انشاالله تشکیل میشه ولی هنوز زوده