2777
2789
عنوان

هرچقدر درس میخونم باز نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
تازه تو هنوز اول راهییی دختر دبیرستانکنکوووورررررردانشگاههنوز واسه تصمیم به ترک تحصیل گرفتن زوده😂😂 ...

اوو راست میگیا😂🥲

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید

خداکنه پارسال نصف دوستامو ثبت نام نکردن اولویت ب شدن بجاش افغانستانی هارو ثبت نام کردند

ببین ب آوردن هم شرایط داره 

مثلا درصد داره من ب ۶۷ شدم الویت من بودم تا ب ۵۰ 

اونا نمیتونن یعنی اجازه ندارن کل الفارو ثبت نام کننن باید چنتا ب هم داشته باشن که ب هم الویت داره مثل ترازه 

یاد خودم میوفتم دختر اصلا استرس نداشته باش من خودم همسنت بودم ازشدت استرس نهم واقعا حالم بد بود که رشتمو نیارم 

هفتم هشتم هیچی نخوندم و صفر بودم نهم به خودم اومدم و فکر میکردم دیره اما دیر نبود و تونستم با کمترین تلاش انسانیو بیارم فقط امسالتو بچسب و تموم امسال صدتو بزاری خیلی راحت الفی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ب آوردن هم شرایط داره مثلا درصد داره من ب ۶۷ شدم الویت من بودم تا ب ۵۰ اونا نمیتونن یعنی اجازه ...

خداکنه بیارم آخه کلاس میرم وقت ندارم همش درس بخونم

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹 کاربری دست دونفره پس اگه دیدید پستا متفاوته تعجب نکنید