2777
2789
عنوان

با برادرشوهر بیتربیت بیشعورم چیکارکنم اخه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون تو سن خریت هست هرچی بگی نمی‌فهمه چند وقت دیگه از سرش میفته 

من برادرشوعرم تو این سن می‌گفت داداشم ناز تورو زیاد می‌کشه من زنمو چنان مث سگ میزنم که خون بالا بیاره بعد با انبردست زبونشو میکشم از موهاش میگیرم میندازه جلو باباش الان دوس دختر داره نامزد نیستن حتی از کونشم میخوره والا 😒

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

اگر چیزی گفت بگو عزیزم نظرت مهم نیست کسی ک بپسنده پسندیدههه تو نظراتو نگه دار برا خانوم خودت بچه خوشگل توام اذیتش کن برو لپاشو بکش بگو البته به تو زن نمیدن تو باید شوهر کنی 

یکی از بچه های فامیل ما خیلی بی ادب بود. به همه فحش میداد مامان باباشم چیزی نمیکفتن یکبار به من وسط مهمونی  توهین کرد از یقه اش گرفتم پرتش کردم جلو جمع به باباش گفتم اینو تربیت کنید خرف دهنشو بفهمه اصلا همه کپ کردن. هیچی دیگه ایمحوری شد که اون بچه دیگه تو جمع مودب شد. 

بعضیی وقت ها پرخاشگری لازمه.

بچس بابا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من اگه بودم پامو خونشون نمیذاشتم ی مدت و قهر میکردم کلا جواب رد میدادم و سرسنگین تا ی کم منزلتم بیشتر بشه

والا حتی اگه کلا بهم میخورد برام مهم نبود 

جای تو بودم اصلا جواب سلامشم نمیدادم،جوابشو نده تا بهت توهین نکنه اینطوری میشینه سرجاش و حرص میخوره ک جوابشو نمیدی

هر چ شما مقابله کنی اون وقیح تر میشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
همش بهم میگه تو درازی من هروقت زن گرفتم قدکوتاه میگیرم

بهش بگو قد من نیستی با قد بلند ب مولا😂

ب شوهرت بگو اون آهنگه رو بزاره اونم باشه اشاره کنه دافم میزنه دافتو صد هیچ فرقش مثل شوشه و تجریش😂