2777
2789
جرا ،قصدتون ازدواج بود دلیلش چی بود ،حتما موجه بوده وگرنه اصرار میکردی

اره اون میخواست بیاد با خانواده ها صحبت کنه من شدیذا دوسش دارم ولی خوب به خاطر فاصله های شهرمون و شناختی که از خانوادم داشتم اینده ای نداشتیم خواستم بارشو تنهایی به دوش بکشم و خودم اسیب ببینم واسه همین بد باهاش حرف زدم و ردش کردم الان خودم داغونوم اونم هستا میدونم…ولی من تا ابد رو دلم میمونه

اره اون میخواست بیاد با خانواده ها صحبت کنه من شدیذا دوسش دارم ولی خوب به خاطر فاصله های شهرمون و شن ...

تمیدونم طرف مقابلت چی داشته ولی با تجربه ای که دارم بهت میگم ازدواج از دو شهر مختلف و دو فرهنگ خیلی اشتباهه ،در آینده پشیمونی و اختلاف زیاد هست ،حتما دختر عاقلی هستی که سنجیدی و رد کردی ،فکرش نکن ،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمیدونم طرف مقابلت چی داشته ولی با تجربه ای که دارم بهت میگم ازدواج از دو شهر مختلف و دو فرهنگ خیلی ...

درسته با این موضوع منطقی برخورد کردم….میدونم اینده تبود یا حتی اکه بود خیلی سخت و ویران کننده اس ولی خوب دله دیگه فراموش نمیکنه چی شد ترجیح دادم حسرت بودنشو بکشم تا اینکه هردو اسیب ببینیم ولی خوب سخت میگذره تا به نبودش عادت کنم احساساتم برای اولین بار بیرون زده بود

درسته با این موضوع منطقی برخورد کردم….میدونم اینده تبود یا حتی اکه بود خیلی سخت و ویران کننده اس ولی ...

فراموش میکنی ،بهت قول میدم چون به نظر منم صلاح نیست ،تجربه کردم

فراموش میکنی ،بهت قول میدم چون به نظر منم صلاح نیست ،تجربه کردم

بله میدونم عادی میشه زمان میبره ولی میشه…اما اولین باره عاشق شدم و نمیخوام درد و علاقه ای که بهم داد رو فراموش کنم خیلی دوستم داشت…

بله ،من و همسرم هم از دو شهر مختلف بودیم و عاشق شدیم ولی الان میگم کاش منم مثل شما رو دلم پا میزاشتم ...

الهی…گاهی دل کار دست ادم میده،تقصیر شما نیست به خودتون عذاب وجدان ندین،امیدوارم که همه چی براتون بهتر بشه مراقب خودتون باشین هیچی ارزشمند تر از خودتون نیست…

الهی…گاهی دل کار دست ادم میده،تقصیر شما نیست به خودتون عذاب وجدان ندین،امیدوارم که همه چی براتون بهت ...

ممنون امیدوارم موفق باشی ،و درست انتخاب کنی ،چون زندگی در عین سادگی ،شوخی نیست با عمرت بازی کنی و هدر بدی ،

ممنون امیدوارم موفق باشی ،و درست انتخاب کنی ،چون زندگی در عین سادگی ،شوخی نیست با عمرت بازی کنی و هد ...

قربونت عزیز دلم مرسی از ارزوها و نصحیت هات امیدوارم که همینجور بشه❤️