2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 44 پست
نمیدونم شاید اعتماد به نفس دارم اصلا بی اعتماد به نفس نیستم همیشه از بیرون یکسری آدم ها اذیتت میکنند

باید شاد و پرانرژی باشی ، خودتو لایق بدونی 

من خودمو لایق نمیدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم تا زمانی که دائم به فکر ازدواج باشی ممکنه دیرتر برات پیش بیاد، به جاش به این فکر کن که تو یه زمان عالی یه فرد عالی میاد و زندگی تو شیرین میکنه. میدونی منم سن تو بودم این دغدغه هارو داشتم و همیشه می ترسیدم از اینکه نکنه سنم بره بالا و نتونم ازدواج کنم و متاسفانه از چیزی ترسیدم سرم اومد و الان با ۳۸ سال سن مجردم  

من آینده‌ی ۳۸ سالگی تو هستم و بهت میگم ازدواج رو رها کن رها، نه به این منظور که نخوای ازدواج کنی یعنی دائم بهش فکر نکن و خودتو با  همسنات مقایسه نکن خودت رو مشغول کن واسه خودت هدفگذاری کن و تلاش کن

از زندگیت لذت ببر. قطعا توام تو زندگیت چالش هایی داری ولی مشکلات و چالش‌ها بخش جدایی ناپذیر زندگیه 

یه نصیحت مادرانه دیگه ای که برات دارم اینه که دوره های خودشناسی شرکت کن و خودت رو بیشتر بشناس تو هر چقدر بهتر خودتو بشناسی بهتر به نقاط قوت و ضعفت آگاه میشی و دنبال بهتر شدن خودت میری و شک نکن که کائنات فردی رو سر راهت قرار میده که هم قد و اندازه خودته

من اگه برگردم به ۲۰ سالگیم اصلا واسه ازدواجم سن تعیین نمیکنم و مدام خودمو با بقیه مقایسه نمیکنم و میسپارم به خدا ولی تلاش خودمو میکنم یعنی رو خودم کار میکنم راجب ازدواج مطالعه میکنم، دوره شرکت میکنم تا سواد رابطه مو بالا ببرم مطمئن باش کائناتِ خداوند بسیار دقیقه و دقیقا فرد مناسبِ تو در زمان مناسب سر راهت قرار میده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
ادامشو هم میگن که چرا تو رو هیچ کس نمیگیره؟

نه 

من از نظر خودم عیبی ندارم 

نه قدم کوتاه است نه قیافه ام بده نه بی سواد ام نه بی هنر هیچییی 

الکی همش طعنه میندازن 

عزیز دلم تا زمانی که دائم به فکر ازدواج باشی ممکنه دیرتر برات پیش بیاد، به جاش به این فکر کن که تو ی ...

خیلی ممنون از حرف هاتون❤️❤️❤️

دقیقا من یه مدته درگیر این قضیه شدم

یک سال از من بزرگ تر اید،تقریبا من ماه دیگه ۲۰ سالم میشه

سنت که خیلی کمه

کیفیت خواستگار مهمه نه کمیت

حتما می‌خوام بیان خواستگاری میگن نریم که دخترشان به ما نمیدن،حتما با خودشون میگن خانواده شما تو امر ازدواج سختگیرن

نه من از نظر خودم عیبی ندارم نه قدم کوتاه است نه قیافه ام بده نه بی سواد ام نه بی هنر هیچییی الکی هم ...

ناراحت نشو منم همیشه به خواهرم میگفتم تو رو نمیگیرن،روش عیب میزاشتم در صورتی که خیلی هم خوشکل بود! الانم ازدواج کرده شوهرش مهندسع

ناراحت نشو منم همیشه به خواهرم میگفتم تو رو نمیگیرن،روش عیب میزاشتم در صورتی که خیلی هم خوشکل بود! ا ...

بالاخره آدم ناراحت میشه وقتی اینجوری طعنه میزنن 

میدونم همش از حسادته به خاطر یکسری موضوع ها ولی بازهم ناراحت میشدم

خیلی ممنون از حرف هاتون❤️❤️❤️دقیقا من یه مدته درگیر این قضیه شدم

ببین تو از الان تا پنجاه سالگی وقت داری ازدواج کنی اصلا عجله نکن ولی بی خیالم نباش اونایی که این حرفارو میزنن اگه ازدواجم کرده بودی جور دیگه‌ای تیکه بارت میکردن جوابشونو یا یاد بگیر و بده تا دهنشونو ببندن یا کلا بگذر و به خودت نگیر

فقط و فقط رو خودت کار کن ببین وقتی خودت و بهتر بشناسی تازه میفهمی چه الماسی هستی اون موقع هر ننه قمری‌ام بیان جلو خودت محلشون نمیدی 

قدر خودت و جوونیتو بدون

اینو منی دارم میگم که تمام این لحظه های تو رو زندگی کردم و میفهمم چی میگی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی