یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عزیزم چه اشکالی شما هر طور که دوست دارید میتونید زندگی کنید ... اما اما اما آسمان همه جا یک رنگ هست خواهش میکنم که بدون جبهه گیری چیزایی که میگم رو بخونید من خودم هم همسن شما هستم ... شاید پارسال همین افکار رو داشتم اما خب شروع کردم به فکر کردن که واقعا هدف واقعی زندگی کردن من چی هست ؟ چرا زندگی میکنم ؟ و میخوام به کجا برسم ؟ صد سال دیگه نه من هستم و نه شما و این لحظه که دارم این متنو تایپ میکنم شاید آخرین لحظات زندگی من باشه 😊 هیچکس از یک ثانیه بعدش هم خبر نداره ... نمیگم مهاجرت بد هست یا .... تصمیماتی که ما میگیرم براساس افکاری هست که تو ذهنمونه و خوشبختی یا بدبختی مارو شرایط تایین نمیکنه این برخورد و کناراومدن ما با شرایط هست که خوشبختی یا بدبختیمون رو تایین میکنه شما با عوض کردن مکان زندگیتون یا خونه یا ماشینتون ممکنه حس خوشبختی داشته باشید اما گذرا خواهد بود به دنبال آرامش همیشگی و پایدار باشید و در آخر اینکه هر تصمیمی که میگیرید موفق باشید ❤️