جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزیزم چه اشکالی شما هر طور که دوست دارید میتونید زندگی کنید ... اما اما اما آسمان همه جا یک رنگ هست خواهش میکنم که بدون جبهه گیری چیزایی که میگم رو بخونید من خودم هم همسن شما هستم ... شاید پارسال همین افکار رو داشتم اما خب شروع کردم به فکر کردن که واقعا هدف واقعی زندگی کردن من چی هست ؟ چرا زندگی میکنم ؟ و میخوام به کجا برسم ؟ صد سال دیگه نه من هستم و نه شما و این لحظه که دارم این متنو تایپ میکنم شاید آخرین لحظات زندگی من باشه 😊 هیچکس از یک ثانیه بعدش هم خبر نداره ... نمیگم مهاجرت بد هست یا .... تصمیماتی که ما میگیرم براساس افکاری هست که تو ذهنمونه و خوشبختی یا بدبختی مارو شرایط تایین نمیکنه این برخورد و کناراومدن ما با شرایط هست که خوشبختی یا بدبختیمون رو تایین میکنه شما با عوض کردن مکان زندگیتون یا خونه یا ماشینتون ممکنه حس خوشبختی داشته باشید اما گذرا خواهد بود به دنبال آرامش همیشگی و پایدار باشید و در آخر اینکه هر تصمیمی که میگیرید موفق باشید ❤️