2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعیشوهرش انقد پولداره میتونه کل شهرمونو بخره پسرعمومم هستا چه فایده انگار سگه سگ

چرا باهاش خوب نیست؟؟🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

چرا باهاش خوب نیست؟؟🥲

زندگیمون خیلی دارکه 

به من تجاوز کرده با اینکه جلوی چشم خودش بزرگ شدم و 

اینکه ادعاش میشد منو میخاد 

البته یسالیه بهتر شده 

من کلا حدودا دوساله حتی سلامش نمیکنم خواهرم بخاطر من آب شد تو اون زندگی😔هرچند بداخلاقم هست

‌‌‌

زندگیمون خیلی دارکه به من تجاوز کرده با اینکه جلوی چشم خودش بزرگ شدم و اینکه ادعاش میشد منو میخاد ال ...

ایوااایییی 💔💔💔

چرا خواهرتو گرفت ؟؟؟ ناراحت نشدی؟؟؟

ایوااییی چقددد ترسناک😭😭😭💔

خدا بهتون صبر بده 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

پروفایلت مریداست؟ خیلی دوسش دارم🥺😍😭دوست دارم موهامو این رنگی کنم

آره😍

به نظرم بهت میاداااا چون پوستتم روشنه و موهاتم فرفریه😃🩷🩷🩷

دخمل قشنگی هستی 🥰❤️

زندگیمون خیلی دارکه به من تجاوز کرده با اینکه جلوی چشم خودش بزرگ شدم و اینکه ادعاش میشد منو میخاد ال ...

عزیزم چقدر متاسف شدم کامنت شما رو خوندم 🥺😓 چه آدمایی پیدا میشن 

ایشالا همیشه سلامت باشی و بهترین آدما از این به بعد توی مسیرت قرار بگیرن♥️

ایوااایییی 💔💔💔چرا خواهرتو گرفت ؟؟؟ ناراحت نشدی؟؟؟ایوااییی چقددد ترسناک😭😭😭💔خدا بهتون صبر بده

من خیلی از خواهرم کوچیکترم

ولی خواهرمم دهه ۸۰ ایه ولی زود ازدواج کرد

کلا جلو خودش بزرگ شدم ما مذهبی ایم کلا اونجا روسری نداشتم فکرشو بکن چقد کوچیک بودم که الان چادر دارم

هعی خواهر چی بگم

دلم خونه خون بعد میپرسی ناراحت نشدم؟😂

منی که انقددد شاد میدونن انقد از درون افسردم

تازه من و خواهرم خیلی شبیهیم

‌‌‌

عزیزم چقدر متاسف شدم کامنت شما رو خوندم 🥺😓 چه آدمایی پیدا میشن ایشالا همیشه سلامت باشی و بهترین آد ...

ما از بیرون خیلی اوکیم

بارها به بابام گفتن چه داماد خوبی داری و چقد پولدارع

هردومون خانواده های سرشناسی هستیم

‌‌‌