2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8616 بازدید | 324 پست
اومد نظر بپرسه شماهم که منتظرنیازی ندارم با عقده گشایی های شما با قومم اشنا شم دارم میبینم اگر خوب و ...

اره خداروشکر مثل ما نیستین کورد بودن لیاقت میخواد😎😎

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

از ادمی که خودشو میزنه اون راه خوشم نمیادخوب منظورم متوجه میشی ولی.....

دقیقا گل گفتی حرف خوبی زدی😉

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من لرستانیه اصلا اینجور نیست ربطی نداره قرار نیست شوهرای بددل مال یه قومیت باسن این دریوریها رو ...

از این آدمها همه جا پره

حالا چون مال اینا لر بوده فکر میکنن هم لرا اینجوری ان

والا ما که هر چی لر دیدیم یا هر دیقه خونه پدر زنشونن یا خانواده زنشون رو دعوت میکنن

وای اینم همینطوریه یعنی ب شدت ک به حرف خانوادشه من بهش میگم فلانی من با تو ازدواج کردم نه با 10 نفر ...

ولیمال من اینحور نیست خواهشا نسبت ندین به همه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اره خداروشکر مثل ما نیستین کورد بودن لیاقت میخواد😎😎

مگه چی کار کردید؟

کجا رو فتح کردید 

چه چیزی کشف یا اختراع کردید

واقعا متوهم هستید 

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن
سره شب یه نفر راجبه کردا تاپبگ زده بود من یه تنه طرفداری کردا رو کردم برو از همشهری هات که صفحه های ...

من تورو نمایده لر ها نمیدونم که بخوام باهات برادری داشته باشم یا نه نمایده لر ها خانزاده یکی از استان ها هست که هر سال بدون استثنا دعوت میکنه مارو کلی هم احترام‌ به ما میزاره نه تو منم راجب یک نفر از لر ها صحبت کردن نه کلشون بارها هم شده که تو تاپیک ها ازتون دفاع کردم‌منت نزار!

فرصت آشنایی خوبی بود که ماهم شماهارو بشناسیمهرچند قبلا حسابی از ادب و شخصیت نداشته شما فیض بردیم

دقیقا عزیزم همچنین ماهم فیض زیادی بردیم 😉

فرصت آشنایی خوبی بود که ماهم شماهارو بشناسیمهرچند قبلا حسابی از ادب و شخصیت نداشته شما فیض بردیم

ماه پشت ابر نمیمونه 

عربا با اینا لج افتادن سره چفیه و یه سری مناطقشون شکایت کردن 

ترک ها که باهاشون دشمن خونی ان 

فقط قوم لر بود که باهاشون خوب بود لرا ام دو ساله متوجه رفتار های موزی بعضی ها شده لرا ام دیگه خوششون از اینا نمیاد 

همرو با خودشون دشمن کردن چرا چون دست میزارن رو اصالت های قوم های دیگه!!

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌