2777
2789
عنوان

زن داداشم زنگ زد به من فحش های زشت دادوقطع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 69 پست
چی بگم، ولی سعی کن روی پای خودت باشی که هیچ وقت محتاجشون نشی.بعد میگند برادر خواهرا پشت هم هستند بچه ...

من هیچ خیری از خواهر و برادر ندیدم هیچوقت ،فقط باعث نابودی من شدند وزندگیم رو بهم ریختن،یعنی انگاری منتظر یک جرقه بودن ونامزد سه ساله منو از چنگم در آوردن وتباهم کردن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نادیده گرفتم.اما واقعا چرا بعد این همه وقت باید مجدد این کارو کنه ما که قطع ارتباطیم وچرا دست از سرم ...

چون روانی هست 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا همچین داداش و زن داداشی رو هنوز تو خونتون راه میدید ،همه خانواده باهاشون قطع رابطه کنند،به چه حق ...

خانواده من بی عرضه هستند،یعنی یک چیزی رو با مدرک و واقعی نشون میدی بهشون اما دو روز بعد یادشون میره.

در مقابل سلیطه ها ( جفتشون) یا باید سلیطه تر از خودش بشی تا بترسه یا با پنبه سر ببری و بی محلی تا بس ...

من دیگه از زندگیم به طور واقعی حذفش کردم تا ابد نمی‌خوام ربختشون هم ببینم الان ۱۰ساله ارتباط نداریم.

ولی۲ساله که حتی ندیدم وسلام علیک نداریم.

اما نمی‌دونم چرا بعد ۲سال زنگ زده اینطوری گفته.

واقعا چقدر آدم می‌تونه خودشو تو چشم دیگران خار کنه.

اگه شانس بیاری توی این مورد پدر و مادرت حمایتت کن و گرنه خیلی سخته ،، خودمم برگشتم خونه بابام ، بدو ...

خانواده من واقعا آدم های ناقص عقلی هستند وگرنه نامزد سه ساله منو از چنگم در نمیوردن بخاطر یک دعوای کوچیک،برای بار دوم مهر طلاق نمیزدن،که زن داداش وخواهر وبرادر روی من دست بلند کنن.پدر مادر خوب غنیمت هست ،هیچوقت نمیتونم حلال کنم چون زندگی منو تباه کردن از بچگی تا الان که ۳۰سالمه،برای یکی از دوستان توضیح دادم برید بخونید.

داداشت حیوونه خدا رو شکر احساس کردم ورق داره به نفع تو برمیگرده خودشون خودشونو خراب میکنن تو مظلوم ب ...

چه فایده داره دیگه وقتی زندگی من تباه شد این وسط.توی تاپیک توضیح دادم که چه بلاهایی سرم اومده.

چرا یکی پیدا نشده یه آفتابه بگیره سر این دو تا که دهنشونو ببندن؟

چون من یکبار توی عمرم اومدم به خانوادم اعتماد کنم ولی اشتباه کردم،نمیدونستم اینقدر دشمن دارم که منتظر هستند من کوچکترین مشکل برام پیش بیاد که قشنگ منو بسوزونن.

توی تاپیک توضیح دادم چه کارهایی کردند وچی شده.

خانواده عاقل طلا هست که من ندارم.