2777
2789
خیلی قانونای اشغالی گذاشتن کلا گند زدن به‌همه چیز

جوونا بخصوص دخترا راضی نمیشن با مقدار کم مهریه ازدواج کنن چون همه چی به نفع مرداس از اونور ازدواج کم میشه و خیلیام مهاجرت میکنن جمعیتم میره رو به پیری

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
خب شما حق و‌حقواتو‌ بنویسحق طلاقحق تنصیفحق خروج

اونوقت خدایی نکرده شوهرم تو پیری فوت کرد با یک هشتم اموالش کجا خونه بخرم مهریه فقط برای زمان طلاق نیست که

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو وات د فازیبار میگی شوهر نمیکنم یبار میگی کردم یبار میگی خواستگار دارم😐🤌خوبی شما

نگفتم کردم شما گفتی پیدا کن منم گفتم پیدا کردم

اونوقت خدایی نکرده شوهرم تو پیری فوت کرد با یک هشتم اموالش کجا خونه بخرم مهریه فقط برای زمان طلاق نی ...

گفتم که تنصیف بنویس

معنیشو میدونی دیگه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بله میدونم چیه تو زندگیه مشترک هرچی دراورد نصف نصف ارزش نداره

شما ببخشید 😂😂اگه تو خونه پدرت تو پر قویی 

بشین 

پسر مردمو بدبخت نکن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

شما ببخشید 😂😂اگه تو خونه پدرت تو پر قویی بشین پسر مردمو بدبخت نکن

پسر مردم بااینکه مهریم زیاد باشه مشکلی نداره بعد تو اومدی زر میزنی؟ من سوالم درمورد حق الثبت مهریه بود نه خود مهریه حدتو بدون و بدو بیرون از تاپیک😂

پسر مردم بااینکه مهریم زیاد باشه مشکلی نداره بعد تو اومدی زر میزنی؟ من سوالم درمورد حق الثبت مهریه ب ...

چقدر خانواده ات بد تربیتت کردن

متاسفم. 

شما امیدوارم تا فهمو شعور یاد نگرفتی ازدواج نکنی

وگرنه یه بچه عین خودت کج فهم تحویل جامعه میدی

البته انگار خیلی گدایی که پسر مردمو قلک در نظر گرفتی

چقدر خانواده ات بد تربیتت کردنمتاسفم. شما امیدوارم تا فهمو شعور یاد نگرفتی ازدواج نکنیوگرنه یه بچه ع ...

یه بچه مثل خودم تحویل بدم بهتر از اینه یه ادم قضاوتگر و فضول و ابلح تحویل بدم گدا هم تویی که کسی با مهر خوب قبولت نکرده برا همون عقده ای شدی هررری😂