2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دیگه جای شک ندارهوالا واسه من یقین شد شما هنوز تو شکی حالا الان سریع نرفتن تو تخت خواب ولی در حا ...

ایششششالا ک رد کنه شوهر این خانومم بسسسسسوزه تا بفهمه وقتی زن و بچه داره درگیر ی زن دیگه نشه

منم خیلی شکاک بودم بدش مراقبه شروع کردم الاخداروشکرخیلیی بهترشدم

این دیگه‌شک‌نیست خود یقین‌ولی داره‌خودشو‌گ‌ول‌میزنه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

تو‌ که‌مستقلی

شوهرت دوستت نداره

بهت‌محل‌نمیده چرا تحمل میکنی عجیب

یا باید اینهمه‌سال سزدیشو رفع میکردی یا رهاش میکردی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

از همون اول فکرش یه جای دیگه بود چرا قبول کردی؟یا چرا ازش بچه اوردی؟چرا خودتونو این مدلی ازار میدین؟ ...

نمیدونستم بهم گفتن یه نامزد داشته قبلا که اون خانم ازدواج کرده و به بچه هم داره بعدا مادرش لو داد دوبار رفته خواستگاریش بعد از طلاق هاش

اشتباه کردید رفتید سر کار اون خانم چه حقی به خودتون دادید من اینجا طرف اون هستم این اشتباه شما تاوان داره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

رفتم که اگر سر و سری با شوهرم داره دستش بیاد

اشتباه کردید مراجعه به محل کار به شخصی داشتید روی حساب اما و اگر کاش واقعا بینشون چیزی باشه دلم خنک میشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه دارم ازش دوستش دارم راحت نیست جدا شدن

اره ولی تا اخر عمر درگریشه جاریم تو شرایط شماست با این تفاوت که اون خانم با وجود تاهل با شوهرشه نزدیک ۱۰ ساله کاری از دست کسی برنمیاد قابل اثبات هم نیست

گلم شوهر شما ینی الان حداقل پنج شیش ساله دنبال این زنه و دوبار رفته خواستگاریش متاسفانه یعنی شما توی ...

چکار کنم ؟میدان خالی کنم واسه زنه ؟بچم چی پدر نمیخواد؟

فقط و فقط یک راه عاقلانه برای زندگی تو وجود داره و اون هم اینه که طلاق بگیری 

یک زن موفقی ، شاغلی   شرایط مالی خوبی داری ، این مرد هم که نه ساپورتت میکنه و نه دوستت داره . عمرت رو تلف نکن . این چه زندگیه برای خودت ساختی برای حرف مردم !!

وقتی این مرد دلش با تو نیست ، وقتش برای تو نیست و پولش رو هم برات خرج نمیکنه ، بذار شرش هم از سرت کم بشه خب