آخرین باری که خیلی خوب درس خوندم همون نهم بود اون موقع ها هنوز انگیزه داشتم واسه اینکه بخوام قبول بشم اون موقع هدفم قبول شدن تو تجربی بود چون تو دوره کرونا اصلا درس نخوندم و کلی مشکلات روحی و روانی واسم درست شد ولی به خودم قول دادم قبول بشم و خیلی ها تو این مسیر کمکم کردن (اگ خواستین میگم کیا بودن و چه اتفاقا واسم افتاد) انقدری خوندم تا قبول شدم و معدلم شد 19/87 ولی بعد اصلا نفهمیدم چیشد انگار دیگ هیچ هدفی نداشتم و تا همین امروز همینقدر بی هدف دارم میگذرونم با اینکه الان دوازدهمم و به نسبت دهم و یازدهم که هیچی درس نخوندم دارم بیشتر تلاش میکنم ولی هیچ وقت دیگ نتونستم مثل همون سال نهم درس بخونم انگار همه چیزای خوب تو همون روزا جا موند اینو دارم به اون نهمایی میگم که هدفشون تجربی یا ریاضیه وقتی وارد این رشته میشی باید به اون هدف آخرت فکر کنی و الکی نگی حالا یه تجربی قبول بشم بقیشو میخونم دیگ واقعا آدم بی هدف نمیتونه کاراشو انجام بده و همش پشت گوش میندازه از همین الان روی آیندتون خیلی تمرکز کنید و فکر کنید انشاالله که بهترینا باشه براتون این عکس هم بمونه به یادگار از همون روزا
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
دقیقااامنم دوازدهمم و مثل شما نهم خودمو کشتم شبا نمیخوابیدم اما الان که شنبه امتحان ریاضی دارم اصلا ...
دقیقا منم شنبه امتحان ریاضی دارم ولی نمیخونم حتی خودمم دلیلشو نمیدونم
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من حس میکنم اگه یکی باشه که اون حس رقابت رو تومون ایجاد کنه بشه راحت خوند
اگ واقعا یکی باشه که پایه باشه
اگه بتونی من پایتم حالا تو شاد روبیکا ایتا تل.گرام
درخواست بده دربارش حرف بزنیم ببینیم شرایطمون چجوریه من میخوام ولی برنامه ندارم فقط یدونه روبیکاس که درخواست بده بگم مشکلش چیه