2777
2789

از زمانیکه من ازدواج کردم مادر شوهرم نمیتونه هیچ نمونه روغنی بخوره ، حتی گردو هم میخوره سر درد شدیدی میگیره 

فقط غذای آب پز میخوره ، به برنج روغن نمی‌ده و .....

چند روز پیش گفت من هر وقت ماهی سرخ شده میخوره سر درد میگیرم و بلافاصله باید مسکن بخورم، گفتم شما قرص چربی می‌خورید ؟ گفت نه تاثیری نداره، من چربی ندارم و چربی من ۱۲۵ هستش و .... 

یهو شوهرم گفت مامان من یه مشکل کوچکی داره اما نباید آنقدر اذیت بشه و ....

مادر شوهرمم ساکت شد ، با ناراحتی دوباره به من گفت من چربیم ۱۲۵ ، من خدارو شکر سالمم، من هیچ مشکلی ندارم و ....

اما هر ۳ ماه چکاپ کامل می‌کنه 

نمی‌دونم چرا خانواده شوهر من اینجورن، چرا نمیگن مشکل دارن 

من بعد از عروسیم متوجه شدم شوهرم کبدش چربه، غلظت خون داره، چربی خون داره و ‌.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولشکن چه اهمیتی داره

آخه پدر و مادر من ناراحتی قلبی دارن یا خانواده مادری من ( اطرافیانشان) ناراحتی قلبی دارن تا الان ۱۰۰ دفعه گفته اونا ارثشونه ناراحتی قلبی دارن و ‌...

بعد مریضی های خودشو یا بچه هاشو نمیگه 

الان برادر شوهر من ناراحتی ریه داره،اصلاااا نمیگن، چند روز پیش حالش بد شد که شوهرم به من گفت تازه با خیلی من من کردن

خواهر شوهرم ۳۰ سالشه اصلا غذا نمیخوره ، همیشه در حال رژیم گرفتنه و .... مشکل داره 

فقط بلدن مریضی دیگران رو بزرگ جلوه بدن و بگن خودمون سالمیم

چون نمیخان بقیه بدونن .مشکل مادرشوهرتون چه ربطی به بقیه داره .وقتی کمک نمیخاد از کسی چرا باید توصیح ...

عزیزم هر سری میریم خونشون میگه سر درد میگیرم 

فلانی و فلانی چقدر روغن میخورن ، فلانی چقدر گوشت میخوره 

یکساله همین حرفهارو تکرار می‌کنه

خانواده مادری من ناراحتی قلبی دارن ،۱۰۰ دفعه گفته واااای اونا ارث دارن و .... 

بعد به خودش که میرسه سالمه 

از اینکه همیشه میگه فلانی مریضه من خدارو شکر سالمم بدم میاد 

فکر میکنن بهشون وصله میچسبونی😄

بخدا یکساله عروسشم ۱۰۰ دفعه گفته فامیلهای مامانت ارث ناراحتی قلبی دارن ، هم خودش هم شوهرم میگه 

بعد خودشون هزار تا درد و مرض دارن میگن ما سالمیم 

مشکلاتی ک شوهرت داره مسئله مهمی نیسولی مادرشوهزت چرا قایم میکنه بیماریشو 🤔

چه می‌دونم 

بابا اون گونه تزریق کرده، بوتاکس می‌کنه و غبغب عمل کرده نمیگه 

میگه من خدادادی گونه داشتم ، بعد میخوای بگه من مریضم 

بیوه س حتما دوست داره شوهر کنه 

بخدا یکساله عروسشم ۱۰۰ دفعه گفته فامیلهای مامانت ارث ناراحتی قلبی دارن ، هم خودش هم شوهرم میگه بعد خ ...

سطح فکر مادرشوهرت پایینه .بزار هرچی دلش خواست بخوره .هرچی گفت اصن تایید کن😁

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

ضایش کن به روش بیار

خب منم واسه همین پرسیدم که ضایع بشه 

یه جوری رفتار می‌کنه انگار طرف مقابلش خنگه و هیچی بلد نیست 

بعد از ازدواجم اولین دفعه که رفتیم چکاپ ، جواب آزمایش رو فرستادم واسه یکی از دوستام که فوق تخصص خون هستش، بعد که به مادر شوهرم گفتم فلانی چربی داره، غلظت خون داره و ... گفت چرا دادی به اون می‌دادی به خودم میخوندمش ، حالا مادر شوهرم تا کلاس پنجم درس خونده

بهش گفتم اون فوق تخصص خون داره ، دیگه هیچی نگفت