2777
2789
عنوان

دانشجوهای عزیز

80 بازدید | 17 پست

درس خوندن الان براتون سخت تره یا وقتی کنکوری بودین؟

کدومو الان ترجیح میدین🫨

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

خب این قطعا استرس نداره

ولی خب اینجا درسا سخت تره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

وقتی کنکور داشتیم سخت تر و رو‌مخ تر بود

دانشگاه موقع کارآموزی ها و امتحانای پایان ترم فقط فشار میاد به آدم😁😂

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب این قطعا استرس ندارهولی خب اینجا درسا سخت تره

آره استرس نداره و نکته مثبتش هم همینه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

آره استرس نداره و نکته مثبتش هم همینه

همین دقیقا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

هر کدوم ی جور سخت بودکنکور منابع گستردگی زیادی نداشت به نسبت دانشگاه ولی استرس ....دانشگاه استرس ندا ...

و اینکه کنکور توقعی از خودت نداری

ولی توی دانشجویی همزمان که میخای جز شاگرد برترا باشی

باید به یه سطحی از زندگی شخصی هم برسی که همزمان دوتاش رو پیش بردن خیلی انرژی بره

و اینکه کنکور توقعی از خودت نداریولی توی دانشجویی همزمان که میخای جز شاگرد برترا باشیباید به یه سطحی ...

دقیقا زمان کنکور هدف و تمرکز ی مورد بود

دانشجویی

درس 

زبان 

نرم افزار

درامد داشتن

کارآموزی 

و...

همه رو باید با هم هندل کنی

دقیقا زمان کنکور هدف و تمرکز ی مورد بوددانشجوییدرس زبان نرم افزاردرامد داشتنکارآموزی و...همه رو باید ...

👏🏻تازه پوستت هم خوب باشه😂این ضربه آخره

ورزش سالم خوری کتاب خوندنساختن شخصیتتو من هنوز توی درست کردن ساعت خوابم موندم

اره اینکه اصلا چی میخای از زندگیت هم هست🚶🏻‍♀

هرچند وقت ی بار این سوال با ابر سیاه افسردگی میاد سراغت

وای آره🤣🤝🏻و میگی آیا اصلا ارزش ادامه دادن داره یانه این زندگی

از دور میگی توی 4 سال کارشناسی زندگیمو میسازم ولی........

من از ۳ سال پیش میگفتم زندگیمو می‌سازم دوران دانشجویی راحت 

ولی هیچوقت درست نمیشه انگار😂همیشه یجایی لنگ میزنه