2777
2789
عنوان

امروز یکی نوزادمو بوس کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 18 پست
من حتی رومم نمیشه نوزاد غریبه رو ناز کنم چه برسه به اینجوری بغل بوس😳

اصلا فصل بدیه 

تبخال زیاده

رابطه دهانی هست

درسته نوزاده ولی حریم شخصیش باید رعایت شه

یادم میفته فقط فحش میدم بهش

اصلا فصل بدیه تبخال زیادهرابطه دهانی هستدرسته نوزاده ولی حریم شخصیش باید رعایت شهیادم میفته فقط فحش ...

ایمنی بدن نوزادا خیلی ضعیفه دیگه از این به بعد حواستون باشه تا سه ماه

__درخواست دوستی ندین ___________________

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارش که غلط بوده ولی وسواس نگیر و بهش فکر نکن بزار بغلش کنن بچه به بغل و احساسات نزدیکانش احتیاج دار ...

میزارم بغل کنن کاری ندارم ولی فقط خانواده

غریبه ای که از بهداشتش خبر ندارم دلم نمیخواد واقعا

من خودم اصلا بوسش نمیکنم چون ببخشید میگم رابطه داریم دهن خب پر میکروب میشه دلم نمیخواد  اسیب ببینه

عزیزم فصل بدیه همه سرما خوردنبعدا بزاق دهن بزرگسال پر میکروب مخصوصا الان که رابطه دهانی زیاده تبخال ...

آره موافقم 😍

ولی کاشکی می شد لهشون کرد 😋

ولی خب خودشون فکر می کنند داریم واقعی اذیت شون می کنیم 

یادمه چند وقت پیش یک استارتر تاپیک رده بود، می گفت از بس بچه آبجیم رو له و لورده کردم، خواهر زاده م ازمن بدش میاد فکر می کنه از عمد اذیتش می کنم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹