2777
2789
عنوان

نشونه هایی که خدا برای ما میفرسته

130 بازدید | 19 پست

من چند ماه پیش خدا برام چندبار نشونه فرستاد در رابطه با یه مشکلی که داشتم

ولی اون موقع من خیلی افسرده بودم و اقدام نکردم

الان که چند ماه گذشته اون نشونه ها اثر دارن؟ یا اینکه خدا منو راهنمایی کرده بود مال همون چند ماه پیشه و الان اگه اون کارو بکنم دیگه مشکل حل نمیشه؟ 

آخه از طرفی هم میگن خدا از آینده ما هم خبر داره یعنی خدا میدونسته من اون زمان اقدام نمیکنم و مثلا چند ماه بعد بهم تلنگر میخوره

نظرتون چیه؟ لطفا کمک کنید خیلی سردرگمم

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی گنگ و پیچیده گفتیبه نظرم استخاره کن

مثلا خدا برای من 4 ماه پیش نشونه فرستاده که من تو فلان کار میتونم موفق شم

اما من همون 4 ماه پیش شروع نکردم به انجام اون کار و الان میخوام انجامش بدم

میخوام بدونم نشونه ای که خدا برام فرستاده بود الان هم معنی داره؟ 

معمولا نشونه ها مال همون وقت هستن و انسان بهتره اونقدری افسرده نشه که قطع امید کنه.‌ما که نمیدونیم مشکل شما چیه خودتون فکر کنین الان هم اثر داره یا نه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مثلا خدا برای من 4 ماه پیش نشونه فرستاده که من تو فلان کار میتونم موفق شماما من همون 4 ماه پیش شروع ...

ببین نشونه رو نمی‌دونم ولی استخاره رو هم میگن اگر شرایط تغییر کنه دوباره باید بگیری 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
استخاره برای شدن یا نشدن کاری میشه گرفت؟

اره هر سوالی رو میخوای استخاره کنی جوری بپرس که جوابش اره یا نه باشه اگر خوب بود یعنی اره اگر بد اومد یعنی نه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بنظرم از ته قلبت از خدا هدایت بخواه بگو خدایا باهام صحبت کن بعد نیت کن راجع به موضوع مورد نظرت کتاب ...

اینکارو کردم الان سوره یوسف اومد: 

«اگر بر سر دوراهی یا تصمیم بزرگی هستی، این آیه به تو می‌گوید "نگران نباش، توکل کن و جلو برو، خدا همراهت است."

ببین نشونه رو نمی‌دونم ولی استخاره رو هم میگن اگر شرایط تغییر کنه دوباره باید بگیری

استخاره گرفتم تفسیرش اینه 

اگر بر سر دوراهی یا تصمیم بزرگی هستی، این آیه به تو می‌گوید "نگران نباش، توکل کن و جلو برو، خدا همراهت است."