2777
2789
عنوان

رفته بودیم مهمونی خواهر شوهرم انقد اذیت کرد بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 57 پست

برای منم جاریم این مدلیه،با دوتا دختراش، دختراش کاری کردن که هیچ بچه ای رو نمیزارن همراه بچهای من بیاد،از بس پلیدن،تموم بچها رو کردن علیه بچه ی من حالا بچهای اونا همشون دبستانی اند ولی بچهای من سه سال و چهار سالشونه از خدا میخام به حق فاطمه ی زهرا تقاص بدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همه حرف خواهرشوهرت رو قبول دارن بهتره یه بازنگری اساسی داشته باشی

ببین حرفشو قبول ندارن خواهراشن خب اونو بیشتر از من دوست دارن مثلا میگه عروسا باید ظرفارو بشورن نوکر ما هستن بعد خودش هیچ کاری نمیکنه منم ظرف زیاد باشه کمرم درد می‌کنه نمیتونم بشورم بعد همه رو یاد میده پدرشو در می‌آوریم ظرفای مارو نمیشوره

شوهرم خیلی بد اخلاقه مثلا مهمونیشون گفتم من نمیام میگه تا ده دقیقه دیگه آماده نشی بریم سرتو میبرم

شمام رفتی نه کمک کن نه چی دیر موقع شام برو سامتو خوردی بکش کنار پیش بقیه بشین بیشتر شنونده باش محل هیچکدوم  نزار

شوهرم خیلی بد اخلاقه مثلا مهمونیشون گفتم من نمیام میگه تا ده دقیقه دیگه آماده نشی بریم سرتو میبرم

تهدید کرده سرتو میبره و تو ترسیدی از تهدیدش ینی احتمال میدی که اینکارو انجام بده 

کنجکاوم چرا تا الان با یه قاتل زنجیره ای موندی؟

اخه چرا چه مسکلی باهات داره

میریم تو جمع هیچ کاری نمیکنه فک می‌کنه ما نوکرشیم باید ازش بترسیم ظرفارو بشوریم تازه کوچکتر هم هست بعد حسود هم هست الان یه اتفاق خوب برای من بیفته انقد اذیت می‌کنه تا به اصلاح خودش از بینی من اون خوشحالیمو بریزه 

ببین حرفشو قبول ندارن خواهراشن خب اونو بیشتر از من دوست دارن مثلا میگه عروسا باید ظرفارو بشورن نوکر ...

با شوهرت حرف بزن

بگو دوست داری خانواده من جلوی باجناق و بقیه خارت کنن ؟؟؟

یه کم هندونه بده زیر بغلش ک تو مرد منی حامی منی بی احترامی به من کوچیک کردن توست