2777
2789
عنوان

من مقصرم یا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست

دیگه هم همچین کاری رو نکن . خوبه شوهرت هم هر وقت از دستت به هر دلیلی ناراحت شد پاشه بره همون کاری رو که میدونه بدت میاد از لجت انجام بده؟ زن و شوهر از هم یاد میگیرن این رفتار ها رو و عادتشون میشه ، پس عادت غلط برای شوهرت درست نکن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی می کنم از این به بعد تلاش کنم بگم ولی واقعا زبونم نمی چرخه... دست خودم نیست

هر کاری اولش سخته ، یه مدت که انجامش بدی عادت میکنی . خودت رو مجبور کن چون خوشبختی و آرامش زندگیت کاملا به همین بستگی داره ، اینکه بتونید دلخوری هاتون رو با حرف زدن حل کنید . اگه حرف نزنید با هم دربارشون میدونی چی میشه ؟ یا میمونه توی دلت و یواش یواش کینه میشه تا وقتی کلا بدت بیاد از شوهرت یا هر بار مثل این دفعه میری سراغ کارای دیگه که تو هم حرص شوهرت رو دربیاری و اینجوری فقط دعوا بزرگ تر و بدتر میشه به جای حل شدن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم