2777
2789

برات مهم نباشه اونا شعور خودشونو به همه قراره نشون بدن اصلا اهمیت نده همه جاشون بسوزه

همه میدونن اون شب عروسیه توعه عزیزم تو اتلیه میری عکس و فیلما همش برای توعه به فیلمبردارت تاکید کن ازشون فیلم نگیره اگرم اومدن تو دوربین فیلمو متوقف کنه جوری ک بفهمن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه عروسی نقره ای پوشیدم خیلی لباس خاصی بود گفتن عقده ای😑😑😑اخه نقره ای به عروس چه ربطی داشت

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
بدون هیچگونه منظوری میپرسم چرا نباید لباس سفید بپوشن؟ واقعا برام سواله

نه هر سفیدی 

بلکه کلا توی عروسی مناسبه لباسی بپوشیم که انقدر توی چشم نباشه که توجه بقیه بیشتر از عروس به ما جلب بشه

یعنی لباس پفی 

لباس خیلی زرق و برق دار یا خیلی باز 

لباس سفید شبیه لباس عروس

تاج

چون عروسی یه مجلس برای عروسه نه برای درخشیدن بقیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وای اینایی که سفید میپوشن خیلی چندشن این همه رنگ چرا رنگ سفید که مختص عروسه رو گیر دادی اون شب بپوشی. آخه میمیری یه رنگ دیگه بپوشی. یکیش دختردایی عقده ایم توی عروسی داداشش سفید پوشید تاجم گذاشت خاک برسر. حالا مگه عروس جرئت داشت چیزی بگه انقدر که سليطس دخترداییم. 

اگه واکنش نشون بدی یعنی مهمن

بی خیالی بهتره

آبروی خودشون میره

من هم اصلا برام مهم نیست که کسی سفید بپوشه یا رنگ دیگه

شما عروسی و ساده و شیک

ی عکس دو نفره میمونه ب یادگار بهترین فیلم هم ک داشته باشی چند سال بعد نگاه نمیکنی

شما هم بسپار ب گوشه ذهنت چند سال بعد براشون جبران کن زمان خیلی زود میگذره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

به بچه ای چیزی بگو بره رو لباسشون نوشابه ای خورشتی چیزی بریزه

یه عقده ای هم روز عروسی خاله ی من لباس عروس پوشید و تاج گذاشت 

خیلی حرکت چرتیه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜