مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 عنوان هیچ راهی واسه از بین بردن لکه از این شلوار نیست❓عکس | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 29 پست سلامشبتون بخیراین شلوارو تازه گرفتم،یه چند قطره لکه بر ریخته روشبنظرتون هیچ راهی واسه از بین بردنش نیست؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ... 1403/10/06 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 اونطرف شلوارتم بپاش ست بشه آره همین کارو میکنمفقط شلوار من ذغالیه،اینا میگن پودر رنگا مشکی مشکی ینمیترسم خیلی ضایع بشه/: لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 بله باید بزاری تو آب جوش با نمک مرسی عزیزمان شالله ک رو لکه ی لکه بر جواب بدههر چی سرکه و جوش شیرین زدم فایده نداشت لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
تربخ عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 2979 نشون دادمگفتن از این پودرای رنگ بگیر،شاید رنگ گرفت): پس فقط میتونم آرزو موفقیت کنم عزیزم
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 بده خشکشویی برات بشوره.شلوار رنگ روشن من تو پیاده رو لکه روغن سیاه پاشید روش .دادم بیرون برام شست،ک ... ممنون عزیزمرفتم خشکشویی،گفتن لکه اش نمیره لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 منم دیروز یه شلوار شیری رنگ خوشگل داشتم یه لک خیلی کوچیک داشت پاک نمیشد یکم وایتکس با مسواک روش زدم ... 🤣🤣🤣🤣🤣من خودم زخم خورده لکه برم🥲باز خدا رو شکر،شلوار تو رنگش باب میلت شد لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 پس فقط میتونم آرزو موفقیت کنم عزیزم مرسی عزیزمولی فک کنم عملیاتم با موفقیت شکست میخوره🥲🫢 لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
امید50 عضویت: 1394/02/02 تعداد پست: 21826 منم بردم گفتن نمیره چادرم رنگ گرفته بود رنگ سفید شلوارم همینطور .ولی با بنزین رفت .هیچی بلد نیستن یا حوصله اش رو ندارن
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 منم بردم گفتن نمیره چادرم رنگ گرفته بود رنگ سفید شلوارم همینطور .ولی با بنزین رفت .هیچی بلد نیستن ی ... واااای بدبختی بنزین ندارمکاش با نفت میرفت🤣آره اینا جوون حال و حوصله کار ندارن لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
تربخ عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 2979 مرسی عزیزمولی فک کنم عملیاتم با موفقیت شکست میخوره🥲🫢 خواهش میکنم،امتحان کن،در نهایت چیز بیشتری رو از دست نمیدی،امیدوارم جواب بده و خوشحال شی
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 خواهش میکنم،امتحان کن،در نهایت چیز بیشتری رو از دست نمیدی،امیدوارم جواب بده و خوشحال شی قوربونت عزیزم🧡آره سعیمو میکنم لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
panisaamirreza عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 726 به نظرم تو یک آبپاش بریز تو کل شلوار یکم بپاش قشنگ میشه دقیقا همون مارک لکه بر استفاده کن من خیلی اعتمادبه نفسم بالاس تو اینکارا😂
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 به نظرم تو یک آبپاش بریز تو کل شلوار یکم بپاش قشنگ میشه دقیقا همون مارک لکه بر استفاده کن من خیلی اع ... واااااای نه🤣🤣🤣🤣🤣شلوار نازنینم به اندازه کافی داغون شده😢 لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
panisaamirreza عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 726 خب اگه همینجوری استفاده میکنی که هیچیمن خودم میبینم نمیپوشم میگم حداقل یه کاری کنم 😂
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1191 خب اگه همینجوری استفاده میکنی که هیچیمن خودم میبینم نمیپوشم میگم حداقل یه کاری کنم 😂 من همه تلاشمو میکنمآخه بدبختی جنسش ضخیمه واسه گردگیری یا دم کنی هم خوب نیست🥲🤣🤣🤣 لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...