2777
2789
عنوان

باپسری که تهدید میکنه باید چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 77 پست
نمیخاد جزئیات رو بگید، یه جور سانسور شده قضیه رو در میون بزارید که اگه از طریق پلیس اقدام کردید در ج ...

درسته ممنون باید همینکارو بکنم درست تره حضوری باید برم فتا؟

پیشنهادم اینه با پدرتون تنهایی در میون بزارید، شاید برادرتون کشش این قضیه رو نداشته باشه و کار بده دستتون و قضیه بره به یه سمت دیگه، حتی الامکان برادرتون ندونه بهتره، حتی به پدرتونم بسپرید بهش نگه که تو نخ دعوا و تلافی و اینا نره، دوتایی با باباتون برید جلو در پلیس فتا، همون لحظه در حد پنج دقیقه مسئله رو بگید توی عمل انجام شده بزاریدش و برید داخل شکایتو انجام بدید، یکم سختی داره ولی می ارزه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم دزدیدن گوشی و این داستانا کش دادن ماجرا و بدتر کردن قضیه است، ممکنه بره پی تلافی، شکایت و شکای ...

من حدود یکسال پیش با یه نری در رابطه بودم ادم درست حسابی هم نیست  همه دوستاشم میگفتن ازش فاصله بگیر گوش ندادم. بعد من چند ماه بعد ازدواج کردن تمام خط هایی ک ازم داشت رو سوزوندم ولی عکس های با لباس لختی ازم داره خیلی از این بابت میترسم بخدا شب و روز زندگی ندارم از شکایت هم میترسم راستی اینم بگم حدود 2..3 ماه بعد از عقدم بلاکش نکرده بودم 2.. 3 ماه بهد از عقدم دیدم تو وات یه نقطه فرستاد منم از ترسم بلاکش کردم بعد از دو سه ماه دیگه تو اینستا چند تا پست برام فرستاد بازم بلاکش کردم الان با اینکه خبری ازش ندارم میترسم ابروم بره چکار کنم ممکنه عکسا رو حذف کرده باشه اگه خدای نکرده کسی بفهمه با یه بچه کوچیک و با یکی تو شکم طلاقم میدن البته ک من خیلی پشیمونم و احساس گناه دارم 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حدود یکسال پیش با یه نری در رابطه بودم ادم درست حسابی هم نیست همه دوستاشم میگفتن ازش فاصله بگیر ...

گلم صرفا برای سوال میپرسم 

لباس لختی برای چی میدادی بهش؟ 

خودش میخاست؟ 

و این ک تا چه حد لخت؟ 

من حدود یکسال پیش با یه نری در رابطه بودم ادم درست حسابی هم نیست همه دوستاشم میگفتن ازش فاصله بگیر ...

والا خواهرم شما هم باید قبل ازدواج مسئله رو حل میکردید به هر سختی که شده، واس همین به این خانوم میگم هرجور شده الان قبل ازدواج حل اش کنه

حالا هم مشکلی نیس ، دادگاه و پلیس فتا و یا امداد اجتماعی یه سری واحد مشاوره دارن، تماس بگیرید یا حضوری برید مشکلتونو مطرح کنید و بگید میخاید بدون آبروریزی و اطلاع همسر از ترس از هم پاشیدن خانواده مسئله حل بشه، راهنماییتون میکنن، فقط حتما قبل اینکه اتفاقی بیوفته اقدام کنید! یه لحظه تصور کنید حال همسرتونو وقتی یه چیزی از شما بشنوه و یا ببینه و یه غریبه بهش پیام بده! نزارید به اونجا برسه تا وقت هست جلوگیری کنید از فاجعه بزرگتر

بخوام شکایت کنم باز خونوادم متوجه میشن داستان میشه

منم همچین موردی برام پیش اومد و متاسفانه نامزدمم فهمید و کارمون با طرف به دادگاهکشید.  البته من عکس نداشتم پیشش ولی همه میدونستن یه مدت باهم دوست بودیم.  برمی گرده به سال ۸۷ که فضای مجازی نبود وگرنه پیرم رو درمی‌اورد😕

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
درسته ممنون باید همینکارو بکنم درست تره حضوری باید برم فتا؟

پیامای تهدیدش رو داری؟؟ 

توی عقد برای خواهرم پیش اومد و ب همسرش گفت با هم رفتن شکایت برادرم فهمید ولی اون پسر هم هیچوقت عکسا رپ نفرستاد برا همسرش چون دیگه شکایت ثبت شده بود و محکوم شد ترسید

مینیمال 

فک نکنم کاری بکنه

آخه شما دیگ ازدواج کردین و بچه هم دارین 

مگر اینکه کینه ای ازتون داشته باشه و دنبال انتقام باشه

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
گلم صرفا برای سوال میپرسم لباس لختی برای چی میدادی بهش؟ خودش میخاست؟ و این ک تا چه حد لخت؟

بچه بودم نمیفهمیدم اون باهام دعوا میکرد اگه نفرستی بهم پیام نده ولی خب من میترسیدم بره وابسته بودم غلط هم کردم توبه هم کردم گفتم خدایا به حق ابروی حضرت فاطهمه ابرومو نبر نذر سفره ام البنین کردم ولی هنوزم ک هنوزه میترسم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل به خدا کن من قبل از ازدواجم با یه ادمی در رابطه بودم که ازم عکس زیاد داره و بعضیاشم زیاد لختی ه ...

چه مدت میگذره؟  اگه بیشتر از یکساله باهاشحرف نزدی یعنی بی خیالت شده اونم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی