2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی بی کلاسن

199 بازدید | 11 پست

ما کلا ازنظرفرهنگی. فرق داریم ولی اینا خیلی بی کلاسن ادم خجالت میکشه باهاشون جایی بره بریم عروسی انگارازعهد بوق اومدن یه لباس درست ودرمون تنشون نمیکنن منم موقع رقص باهاشون نمیرقصم انقدر بی فرهنگن امروزرفتیم عروسی دعوای میوه شیرینی کرده بودکه به ماکم رسیده اومدمم خونمون مادرشوهرم ایل وتبارشوجمعرکرده اومدن خونه ما منم لباسمو درنیاوردم بالباس عروسی گشتم جلوشون گفتم شوهرم میخاد بیاد نگاه کنه بهم حالا مگه میرن منم تازه عروسم اخه میگم چه مرگتونه برید دا به زوربلندشدن رفتن

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما که بی فرهنگ تری عزیزم

چون سرم داره واقعا میترکه اعصابم خورده راضی نیستم باهاسون جایی برم ازبس که بعدش میان سرم اوارمیشن

حالا اینا به کنار شما ساعت چند میری عروسی؟؟؟عروسی تون ظهره؟؟؟؟روز عروسی میگیرین؟؟؟ایرانی هستی؟؟؟

مراسمات خانمابعدازظهره اساعت ۲تا۶حنابندونم یه روزقبله