2777
2789
عنوان

خواستگار دور

88 بازدید | 8 پست

سلام تجربه ای دارید از خواستگاری که فرهنگش متفاوته و راه دور بوده و فقط برای کارش از شهرش دور شده؟ خواستگار دارم که اهل ایلامه و فقط برای کارش اومده مشهد الان نمیدونم چی جواب بدم بهش هی میگه من اگه گفتم بعد ازدواج ماهی ی بار بریم ایلام باید بیای ، شوهر راه دور چطوریه

میدونی چقدر غربت سخته وقتی هیچ شناختی از اون شهر نداری نمیدونی تایپ تو هست یا نه ممکنه اونجا افسرده و گوشه گیر بشی باز اگه خوشت بیاد خوبه

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چقدر غربت سخته وقتی هیچ شناختی از اون شهر نداری نمیدونی تایپ تو هست یا نه ممکنه اونجا افسرده ...

نه کارش مشهده منم مشهد زندگی میکنم ولی میگه برا سفر ماهی ی بار باید بریم من دلم تنگ خونوادم میشه

باپسری که فک وفامیلش شهرستانن ازدواج اشتباهه 

خواهر زاده من با پس کرمانشاهی ازدواج کرد خودمون تهرانیم بیچاره کرده بود خواهر زاده منو هی میدوئید کرمانشاه به خاطر داییش مادر بزرگ خواهر کیکو کیک 

خسته کرده بود یا اونا میریختن خونش یا خواهر زاده من تو جاده ها بود خداروشکر پسره قهر کرد با اونا یعنی فامیلاش نشست سر جاش 

خا

باپسری که فک وفامیلش شهرستانن ازدواج اشتباهه خواهر زاده من با پس کرمانشاهی ازدواج کرد خودمون تهرانیم ...

اره منم از این میترسم، اینم خیلییی خانواده دوسته عجیب همش میگه خانوادم ب من نیاز دارن دلم تنگ میشه