2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس چرا خدا نیاز عاطفی و جنسی تو وجود ادم میزاره

ربطی نداره 

همه ادم هام نیاز به راه رفتن رو دارن ولی همشون پا ندارن

همه ادما نیاز به پول در وجودشون هست ولی این همه ادم هستن که فقیر میمونن و فقیر هم میمیرن

تا صبح مثال هست

نیاز به خیلی چیزارو خدا در انسان ها گزاشته اما همه بهش نمیرسن

خواستگارام خیلی کمه سالی یکی دوتا ولی دلخواهم نیستن با اینکه خیلی سختگیری نمیکنم

درسته اینا رو پرسیدم چون خودم تا ۲۹ سالگی شدیداً در برابر همه چی مقاومت میکردم مثلا میگفتم هم قیافه داشته باشه هم وضع مالیش خوب باشه هم اخلاقش خوب باشه بعد دیدم یه کم باید کوتاه بیام همسرم قیافه و اخلاق رو داره ولی وضع درامدش متوسطه و اینکه با عشق ازدواج کردم دیگه قید پول زیاد رو زدم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید بعضی بیان بگن خوش به حالت شوهر نداری و اونا که شوهرت دارن پشیمونن و...اما هیچکس نمیدونه تنهایی ...

آره واقعا این تنهایی و ترس آدمو نابود می‌کنه واقعا افسرده شدم

تو فامیل ما این سن ازدواج طبیعیه خواهر زنداییم ۳۴ سالش بود پارسال عقد کرد چهههه شوهر خوبی پولدار دختره وضع مالیشون معمولی رو به پایین بود ولی شوهره خونه بالاشهر خرید الان از همه دوماداشون سر تره

دخترخاله مامانمم ۳۳ بود ازدواج کرد شوهرش ۳۸ بود و تحصیلکردس و فرش فروشه وضعشم خیلی خوبه پسره از خانواد های اسم و رسم داره

من نیزواقعا دارم غصه میخورممطمئنم هیچ عیب و ایرادی هم نداری از کلی از این متاهلا هم خوشگلترو نازترو ...

آره نمی‌خوام از خودم تعریف کنم قیافم خوبه تحصیلات و کار خوب یه عمر هم پاک زندگی کردم نمی‌دونم چرا عاقبتم این شد

همش به مامانم میگن داماد دار نشدی ؟ کورن اگر بشه که خبرش به شما میرسه حتی شنیدم مامانم گفت به فلانی ...

یکی از دوستای خانوادگیمون تا دخترش شوهر کرد زنگ زد به مامان من گفت

من مجردم

بعد عکس جهیزیش هم موقع عردسی فرستاد

و به جز این دوبار دیگه هیچ وقت زنگ نزدن😂😂😂

البته عزیزم ۳۳ سال سن بالایی نیست.به خاطر سن یا تنهایی هرگز عجله نکن .خدا بهترین رو قسمتت کنه انشاال ...

امیدوارم به این همه صبر کردن خدا یه آدم خوب سر راهم بذاره دعام کنید