2777
2789
عنوان

روانی شدم از دست دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
خودشون اذیت نمیشن؟؟لباساش کثیف میشه نگران این نیس کسی ببینه؟؟

میگه تو هم مثل من لباس مشکی بپوش که لکه خون مشخص نشه🤌🏻😅🤣

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردا اسم میزارن روتون اگ تو هم باهاش بگردی دیدم که میگم پسرا اسم گزاشتن روشون بخاطر اینجور موارد

دوست پسر هم داره دلم برا پسره میسوزه هی میخواد کات کنه نمیزاره

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

میگه تو هم مثل من لباس مشکی بپوش که لکه خون مشخص نشه🤌🏻😅🤣

بقیه تو دانشگاه بهش تیکه نمیندازن به خودش بیاد احیانا؟

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
شاید پول نداره 🥺🥺🥺شاید اگاهی ندارهدوستانه بهش بگو

چرا می‌دونه دوست پسر باید داشته باشه از جای خوبی هم میاد

بقیه تو دانشگاه بهش تیکه نمیندازن به خودش بیاد احیانا؟

هر جا میشنه همه زود پا میشن از خجالت میمیرم

چرا دلم برا پسره سوخ ... پسره بش نمیگه؟

نمیدونم

ولی پسره چهار ساله میخواد تموم کنه این نمیزاره

هر جا میشنه همه زود پا میشن از خجالت میمیرم

وای 

بهش بگو بابا بگو فلانی ی انتقاد ازت می‌کنم ناراحت نشو دوست دارم که دارم بهت میگم بعد بهش بگو رعایت نکردن بهداشتش باعث میشه همه ازش فرار کنن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
ای بابا بخدا مستقیم بش بگی بعدا ازت تشکر میکنه شاید خیلی خر تر از اون چیزیه ک تو فک میکنی

خدا شاهد فقط میترسم دلش بشکنه

وای بهش بگو بابا بگو فلانی ی انتقاد ازت می‌کنم ناراحت نشو دوست دارم که دارم بهت میگم بعد بهش بگو رعا ...

فقط میترسم دلش بشکنه