ترمیم که کلا یه دروغ محضه الکی دوتا بخیه میزنن که ممکنه تا مدتهاااااا درد وحشتناک داشته باشی اصلا بهش فکر نکن. بعدم خب جرم که نکردی یه رابطه بوده تموم شده رفته ولی از الان چشم هاتو باز کن و به هرکسی اعتماد نکن. فقط یادت باشه کسی اومد تو زندگیت که فهمیدی براش باکره بودن مهمه گولش نزن، صداقت واقعا مهمه. الان آقایونی که باکرگی براشون مهم نیست خیلی زیاده بگرد دنبال یکی از اونا.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم اون لحظه دلت خواسته کردی ناراحتی نداره چون پشمیونیم فایده ای نداره پس نگران نباش اگر با کسی دی ...
منم همونو میگم بخداااا یکی بود خالم میگفت آرایشگره خالم
میگفت که تو آرایشگاه میومد با یه نفر نبود اصن
اخرش توبه کرد
میگفت گذاشتم دقیقا روزی که میخواستم پریود بشم رابطه داشتم
همون روزی که حس میکنی لک میبینی
میگه پسره اصن نفهمید فک کرد بخاطر اونه
ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 /////// ممنون میشم هر سری تو تاپیکا دیدیم بهم بگی جام اینجا نیس و من کنکور دارم🚶🚶🚶🚶🔪
مگر قبلا کسی نامزد باش یا واقعاااا خانواده داغونی باشن،
ک فک نکنم دیگه سخت گیر تراز خانواده پدری من باش بخدا یچیز عتیقه این😅
ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 /////// ممنون میشم هر سری تو تاپیکا دیدیم بهم بگی جام اینجا نیس و من کنکور دارم🚶🚶🚶🚶🔪
خانواده ما نگرفتن حتاحالاولی خب بعد نشخص میشه ت رابطه اونجا چی
نمیشه ببین مگه چند سال رابطه داشتی هنوز خیلی فرقی با ادم باکره نداره پس نگران نباش بار اولم با شوهرت تو تاریکی انجام بده خیلیا اصلا خونریزی ندارن از کجا میخواد بفهمه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مگ تو رابطه مشخص نمیشهببخشید رک میگم اما میگن شل میشه
ارتجاعی بودی؟
نمیشه ببین مگه چند سال رابطه داشتی هنوز خیلی فرقی با ادم باکره نداره پس نگران نباش بار اولم با شوهرت ...
همون
بعدم اینهمه من شنیدم شیاف تنگ
کننده هس